Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Dutch Railways

Dutch Railways, det största passagerartågbolaget i Holland driver ett stort moderniseringsprojekt av sin järnvägsflotta. 250 stycken dubbeldäckartåg ska renoveras.

Ladda ner Case study Dutch Railways

Marmoleum Striato - Dutch railways
Tessera railway flooring

East Midlands Trains

Det finns få miljöer som är mer utmanande när det kommer till golvbeläggning än insidan av en välbesökt tågvagn. Beställare involverade i interiörsutprovningen av nya och renoverade vagnar måste vara säkra på att deras valda produkt har den höga nivå av hållbarhet som krävs för att behålla utseende och prestation trots intensiv gångtrafik, tungt bagage på hjul, samt det omfattande rengöringsschema som krävs i miljöer för passagerartrafik.

Ladda ner East Midlands Case study

Kiwi Rail

KiwiRail, Nya Zeelands största tågbolag, utökar sin flotta av premium-tåg med sexton nya panoramavagnar för att höja sina passagerares upplevelse och låta besökare från hela världen verkligen få njuta av några av landets mest spektakulära och häpnadsväckande miljöer. Forbo Flooring Systems har samarbetat med Barnacle Design, ett designkonsultbolag baserat i Auckland, för att kunna erbjuda moderna textilgolv för de nya tågvagnarna.

Ladda ner Kiwi Rail Case study

Kiwi Rail
Translink NI Railways Coral

Translink NI Railways

Translink NI Railways uppgraderade nyligen sin järnvägsflotta med 20 nya Class 4000-tåg från den spanska tågtillverkaren Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) i ett av sina största anskaffningsprojekt någonsin. De nya tågen började rulla under 2011 och 2012, vilket medförd en stor mängd interiöra och exteriöra designförbättringar som har moderniserat järnvägsflottan och höjt kundupplevelsen betydligt.

Ladda ner Translink NI Railways case study

Auckland Transport

Forbo Flooring Systems erbjuder golvbeläggningar för en järnvägsflotta om 57 nya elektriska tåg som byggs av den spanska tågtillverkaren, Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) för Auckland Transport, ett nygrundat statligt bolag som utgör spjutspetsen av ett nytt integrerat transportsystem genom Nya Zeelands största stad.

Ladda ner Auckland rail case study

Auckland Transport Tessera
Russian Railways

Russian Railways

I ett tätt samarbete med Transport Technic, en rysk distributör med omfattande expertis av att tjäna järnvägsoperatörer, har Forbo säkrat det nödvändiga certifikatet som krävs av det ryska brandsäkerhetsförordningarna och har framgångsrikt avklarat tester av två av våra högpresterande projektplastgolv. Fram tills nu har över 30 000 m² av de två certifierade golvmattorna levererats till Russian Railways dotterbolag, Moscow Locomotive Repair Works, för att användas i renoveringen av elektriska tågvagnar som en del av ett pågående renoveringsprojekt av järnvägsflottan.

Ladda ner Russian Railways Case Study

Hitachi Rail

Forbo Flooring Systems arbetar för närvarande nära Hitachi Rail på många nya byggprojekt med järnvägsfordon, inklusive; Trans Pennine Express, Abelio Scot Rail, västra England och IEP Great Western Main Line / East Coast Main Line. Alla fordon har Coral Classic FR i vestibulen, och Abelio Scot Rail-projektet har också Coral Move FR-mattor i salongerna.

Ladda ner Hitachi Rail Case Study

Hitachi rail