Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bus & Coach Step safety vinyl flooring
Bus & Coach Step safety vinyl flooring

Step stegsäkert golv

Halkolyckor utgör 37 %* av alla olyckor som leder till skada, och de är den vanligaste orsaken till skador på arbetsplatsen. Genom att välja ett Step-golv kan du minska antalet halkolyckor markant. Skydda resenärerna genom att lägga ett stegsäkert golv i bussarna. Det finns flera kollektioner med upp till stegsäkerhet R12 som är specialtillverkade för användning i bussar.

*Källa: Hälso- och säkerhetsmyndigheten, Storbritannien.
Step Produktblad
Beställ ett gratisprov av Step

Flotex flockat golv

Ett sätt att ge bussarna en mer exklusiv känsla är att använda flockade Flotex-golv. De har samma utseende och känsla som en matta men samma funktionalitet som ett vinylgolv. Flockade Flotex-golv ger ett unikt textilt golv som kombinerar slitstyrkan och hållbarheten hos en fjädrande golvbeläggning med värmen och komforten hos en matta. Flotex har en solid vinylförstärkt bas med en tät, flockad yta bestående av nylon 6.6-fibrer som är fast förankrade i basen.

Flotex är extremt dimensionsstabilt och ser ut som en textil golvbeläggning, samtidigt som det är lika funktionellt, hållbart och enkelt att rengöra som ett vanligt golv.

Flotex produktblad
Beställ ett gratisprov av Flotex

Bus & Coach Flotex flooring
Eternal - Bus & Coach vinyl flooring

Eternal vinylgolv

Vinylkollektionen Eternal är en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment.

Kollektionen innehåller ett balanserat sortiment av trämönster, stenmönster och abstrakta mönster som i kombination med en omfattande och modern färgpalett kompletterar interiören.

Eternal produktblad
Beställ ett gratisprov av Eternal

Coral entrématta

Ett entrésystem av hög kvalitet reducerar kostnaden för rengöring, reparation och underhåll. Genom att stoppa upp till 94 % av smuts och fukt kan Coral minska rengöringskostnaderna med upp till 65 % och förlänga livslängden på det interiöra golvet. Coral minskar även risken för halka och fallskador och är perfekt för fordonsentréer och trappsteg.

Coral Produktblad
Beställ ett gratisprov av Coral

Coral - Bus & Coach entrance flooring