Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

For områder som krever en mer spesiell gulvtype, for eksempel med beskyttelse mot elektrostatisk utladning (ESD) eller høyere sklisikkerhet, har Forbo et utvalg av produkter som oppfyller de aller strengeste standardene.

Colorex

Et krevende område
Sensitive sykehusområder som operasjonssaler, intensivavdelinger og bildebehandlingsrom, har sine egne unike utfordringer ved valg av gulv. Gulvet skal oppfylle de strengeste hygienekravene, slik at helsetjenesteassosierte infeksjoner unngås, og må vise at det oppfyller nødvendige sikkerhetskrav. Viktigst er det imidlertid at gulvet hindrer eventuelle elektrostatiske utladninger, som ellers kan føre til funksjonssvikt i svært følsomt medisinsk utstyr og apparater.
De høyeste hygienestandardene
Colorex oppfyller alle disse kravene. Dets ledende egenskaper gjør at du unngår de negative virkningene som en opphopning av statisk elektrisitet forårsaker. I tillegg er den kompakte, porefrie overflaten ugunstig for bakterier og mugg og bidrar dermed til at du kan opprettholde de høyeste hygienestandardene.
Gå til Colorex-kolleksjon

ESD
Step

Step sikkerhetsgulv

Gulv er årsaken til over 37 % av alle ulykker som fører til skade og sklihendelser, og har derfor mye å svare for. Sklihendelser er den mest vanlige årsaken til skader på arbeidsplassen. Valg av et Step-gulv kan bidra til en betydelig reduksjon av antall ulykker forårsaket av sklihendelser. *Kilde: Health and Safety Establishment, UK
Step er sklihemmende vinylgulv med garantert funksjon gjennom hele levetiden. Her finner du det bredeste designutvalget innen sikkerhetsgulv, uten at det går på bekostning av ytelsen. Step leverer både visuelt og funksjonsmessig og har løsninger for ethvert område som setter krav til sklisikkerhet.
Step tilbyr også unike og tiltalende løsninger for våtrom og har de beste barfotløsningene, også med sklisikring, og gir deg dermed komfort og sikkerhet.
Gå til Step-kolleksjon