Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Områder for generell trafikk

Forbo tilbyr en komplett portefølje av produkter egnet for bruk i områder med generell trafikk i helseinstitusjoner. Vi har et stort utvalg av produkter for ethvert behov, fra resepsjonsområder og korridorer som utsettes for mye tråkk og belastning, til kantiner og familieventerom som krever en mer avslappet atmosfære.

general circulation
Linoleum

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere de.
Klikk for å gå til Marmoleum

Sphera Element

Sphera Homogen Vinyl

Sphera homogen vinyl gir gulvet karakter og stil i alle bruksområder og spesielt i et krevende hygienisk miljø i helsesektoren. Belegget har en unik preging for optimal beskyttelse. Det gir sikre og hygieniske gulv som bidrar til et sunt innemiljø og det er naturligvis 100 % ftalatfritt. Sphera har lavt utslippsnivå og produseres med grønn energi ut fra et mål om null avfall.

Ny teknologi gir klare og mettede nyanser med gode verdier for lysrefleksjon. I Sphera kan man velge mellom 3 kolleksjoner med totalt 138 farger.

Les mer om Sphera i helsesektoren her:
Sphera i helsesektoren

Klik for å gå til Sphera

Eternal prosjektvinyl

Kaster du et nærmere blikk på Forbos vinylkolleksjon Eternal, vil du mer enn noen gang tidligere se en perfekt kombinasjon av moderne design i en solid, holdbar og velegnet serie – uansett bruksområde.
Kolleksjonen byr på en balansert serie av tre-, stein- og abstrakte mønstre side om side med en omfattende, moderne fargepalett som garantert vil gjøre interiøret komplett.
Klikk for å gå til Eternal

Eternal
Allura

Allura

Forbos Allura-kolleksjon representerer det ypperste innen naturtro og abstrakt design og er skapt ved hjelp av topp moderne produksjonsteknikker og -prosesser som gir designvinylfliser et ekte og naturtro materialuttrykk.
Allura produseres og designes i Europa og byr på iøynefallende design, uovertruffen ytelse og bærekraftige egenskaper.
Klikk for å gå til Allura

Step sklihemmende vinyl

Forbos Step sklihemmende vinyl kan brukes alle steder der folk arbeider, lærer, leker eller utfører sitt daglige virke, fordi sklisikkerhet er en viktig faktor ved utforming av trygge arbeids-, bo- og offentlige miljøer.
Den nye Forbo Step-kolleksjonen kombinerer enestående sklibestandige egenskaper med differensiert estetikk og, med bruken av nye "Step Crystals", tilbyr kolleksjonen et rent og friskt utseende samt enklere rengjøring og vedlikehold.
Klikk for å gå til Step sikkerhetsvinyl

Step safety vinyl
Flotex Linear Stratus

Flotex

Med over 70 millioner fibre per m² er Flotex sklihemmende ved både våte og tørre forhold, i likhet med gekkoen, som har føtter dekt av tusenvis av ørsmå hår og dermed kan klatre uten å skli. I tillegg absorberer Flotex lyd og har teppets lyddempende funksjon.

Flotex-fibrene er fleksible og komfortable under foten og har i likhet med mose og bambus, en tetthet, design og styrke som gjør at de gjenopptar sin opprinnelige form. En slik styrke gir et robust gulv med en overflate som er usedvanlig slitesterkt, ikke minst mot rullestoler.
Klikk for å gå til Flotex

Coral inngangsmatter

Vår Coral-serie skal gjøre jobben i en avtørkingssone med spesifikke rengjøringsfunksjoner og dekker behovene for ulike typer miljøer.
Besøk våre Coral-sider

Entrance, Coral Duo