Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Furniture Linoleum

Forbos møbel linoleum, også kalt Desktop, er et naturlig overflatemateriale som setter kronen på verket for alle eksklusive møbeldesigner, som skrivebord, stoler, krakker, skap, dører, utstillingshyller etc. Materialet er fleksibelt og kan brukes som overflate på de fleste typer konstruksjoner.
Desktop møbel linoleum er anerkjent for sin eleganse og holdbarhet og utstråler høy kvalitet og stil.

Furniture Linoleum

  • Furniture Linoleum 4184
  • Ahrend Charcoal
  • Furniture Linoleum 4164, 4181, 4185 & 4186
  • Ahrend Balance Charcoal
  • Furniture Linoleum 4154, 4174, 4180 & 4183

Om Furniture Linoleum

Naturlig eleganse

Desktop møbel linoleum kombinerer en silkematt overflate med en varm, fin tekstur som skaper møbler med en særegen karakter som virkelig skiller seg ut fra alle andre tilgjengelige overflatematerialer. De naturlige egenskapene til Desktop møbel linoleum gir materialet en vakker patina over tid.

Selv om farger som kullsvart og mørk antrasittgrå alltid vil bli stående som designernes klassiske favoritter, tilbyr Forbos nye Desktop-kolleksjon et
utvalg av tidsriktige og moderne farger som utfyller dagens design- og interiørtrender.

Furniture Linoleum 4164-4185 kids table detail pencils
Furniture Linoleum 4155 chair

Fleksible, organiske former

Furniture Linoleum er et fleksibelt materiale, noe som gjør den perfekt til alle typer møbler og interiører. Furniture Linoleum kan monteres vannrett og loddrettsamt på buede overflater.

Naturlig antistatisk

Den helt naturlige sammensetningen og Forbos spesielle overflatebehandling gjør at Furniture Linoleum er naturlig antistatisk. Dette gir den en virkelig praktisk fordel sammenlignet med andre overflatematerialer til møbler, ettersom overflaten aktivt motvirker oppbygging av statisk elektrisitet. Det bidrar til å hindre at støv og skitt fester seg til overflaten, og gjør at materialet holder seg plettfritt og rent.

Dessuten har den en annen unik fordel: den viser ikke fingermerker!

Furniture Linoleum 4155 reference1 table
raw materials linoleum

Bærekraftig & holdbart

Det som gjør linoleum så spesielt er at det er produsert med råvarer hentet fra sitt naturlige habitat, der de vokser og fornyes, ofte på bare 12 måneder.
Linfrøplanten høstes årlig, akkurat som hvete og korn. Utvinning av harpiks er en kontinuerlig prosess, mens tremel som er et avfallsmateriale fra tømmerindustrien, kommer fra europeiske produksjon. Kalkstein er tilgjengelig i overflod.
Våre råmaterialer binder mer karbondioksid (CO₂) fra luften enn hva vi slipper ut fra vår produksjonsprosess. Som et resultat så er Furniture linoleum en «karbondioksidfanger» ved en «vugge til port» analyse.

Fargeoversikt

Forbo Furniture Linoleum (møbellinoleum) kommer i 21 moderne og trendy farger som kompletterer dagens design- og innredningstrender.

Se alle fargene i Furniture Linoleum

Forbo_Furniture-Linoleum_Produktübersicht_539x404.jpg

Fargeoversikt

Fargeoversikt

Forbo Furniture Linoleum (møbellinoleum) kommer i 21 moderne og trendy farger som kompletterer dagens design- og innredningstrender.

Det har kommet til en rekke nye, friske og stilige farger i
det klassiske fargeutvalget, samt flere varme og naturlige
nyanser som brukes på moderne møbler og gir
inspirasjon til å skape en gjestfri atmosfære.

Se på fargene til DekTop

Colour overview Furniture Linoleum mirrored

Bli inspirert

Pinterest page INT

Referanser

Furniture Linoleum referanser

Under våre referansesider kan du finne bilder på noen prosjektene som har benyttet seg av Furniture Linoleum (møbellinoleum).

Furniture Linoleum referanser

Furniture Linoleum Ahrend Balance

Studentkonkurranser

Studentkonkurranser

Vi utfordrer studenter fra designakademier rundt om i verden for å jobbe med våre møbler- og linoleumprodukter og å skape det de mener materialet kan brukes til.
Det å arbeide med unge designere gir oss muligheter til å se på våre egne produkter på en ny måte, utforske mulighetene fra en annen vinkel, samtidig som elevene kan uttrykke sin kreativitet og få arbeidserfaring.

Les mer om studentkonkurransene og se deres verk (ENG)

Falmouth students - student challenge

Vedlikehold & montering

Vedlikehold & montering

Vedlikehold
Forbo Furniture Linoleum er lett å rengjøre og vedlikeholde. Ved å følge vår renhold og vedlikeholdsanvisning kan du være sikker på å beholde utseende på dette unike produktet.
Renhold og vedlikeholdsanvisning på DeskTop møbellinoleum

Monteringsanvisning
Møbellinoleum Desktop kan monteres på alle vanlige materialer som for eksempel MDF (trefiber), sponplate og plywood, samt stål og komposittmateriale.

Last ned:
Furniture Linoleum DeskTop brosjyre med monteringsanvisning

Råd for Bulletin Board, klikk her

Furniture Linoleum Craftmanship

Kontakt

Kontakt vår team for møbellinoleum