Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum Roadshow

Marmuleums verden

Solcellepaneler på lastebilen

Takk for besøket

Siden august 2021 har vi reist gjennom Europa med vår Marmoleum-lastebil. Til tross for Covid-tilpasninger og lokale regler og forskrifter, kunne vi se mange av dere i lastebilen vår. Vi er glade for å ha muligheten til å snakke med deg igjen.

I midten av oktober 2022 avsluttet Marmoleum roadshow i Barcelona med stil. Vi vil snart oppdatere denne nettsiden med en flott tilbakeblikk-video av denne fantastiske opplevelsen. I mellomtiden, se på noen videoer for et inntrykk og sjekk ut bildegalleriet.

Ser tilbake til vår tid på veien

collage

En unik opplevelse

I vår Marmoleum-lastebil kunne vi gi alle en opplevelse med å vise vår verden med produksjon av et gulvbelegg laget av naturlige ingredienser. Dere fikk se:

• Hvordan det er laget, gjennom en VR fabrikkomvisning
• Kombinasjon av farger via fargehjulverktøyet
• Gulvdesign gjennom Floorplanner
• Funksjonene til Topshield pro-finishen
• Vårt sirkularitetsprogram
• Våre produkter i bruk

CO2 nøytral kjøring

CO2 nøytral

Produksjonen av 1 m2 2,5 mm Marmoleum (vugge til port) er CO2 negativ, med hver m2 Marmoleum 2,5 mm produsert, fra vugge til port, fanger vi 40 gram* CO2 2 (*kilde Marmoleum 2,5 mm EPD - 12CA64879.101.1). Dette vil utligne med 20 km kjøring med vår Forbo-lastebil siden lastebilen har svært lav CO2-utslipp med 2 gram per km* (type Euro 5). Så mens fabrikken vår produserer Marmoleum, balanserer vi for kilometerne lastebilen har kjørt for å komme for å se deg.

Videre var lastebilen utstyrt med solcellepaneler som driver utstyr i lastebilen. Og fordi vi kom til deg, var det ingen reisebevegelser av kunder fra hele Europa som besøkte en utstilling eller kom til oss.

*Kilde Marmoleum 2,5 mm EPD