Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum Roadshow er på veien

I deler av 2021 og 2022 er vår Marmoleum-lastebil på roadshow i Europa for å vise deg hvorfor Marmoleum er et så vakkert og bærekraftig produkt. I mai 2022 stoppet den innom Oslo, Norge.

Marmoleum Roadshow
Marmoleum Roadshow | CO2 nøytral

Vår Marmoleum-historie ved lastebillasset

Å fremme et CO2-nøytralt produkt fra vugge til port i en diesellastebil … en selvmotsigelse, tenker du?

Vel, poenget er: for hver kvadratmeter 2,5 mm Marmoleum som produseres, fanger vi 40 gram* CO2, fra vugge til port. Å reise i en lastebil som slipper ut bare 2 gram CO2 per km (type Euro 5), tilsvarer at hver 20 km av ruten vår blir kompensert for hver m2 Marmoleum som produseres.

Lastebilen vår er også utstyrt med solcellepaneler som driver enhetene i lastebilen. Og fordi vi kommer til deg i stedet for omvendt, spares kunder for reiser over hele Europa – til og fra Forbo Flooring arenaer eller utstillinger.

*kilde: Marmoleum 2,5 mm EPD

Hva skal du se?

Lastebilen gjentar et besøk til Marmoleums produksjonsanlegg. Du får se alt fra råvarene som brukes til å lage Marmoleum, til sluttproduktet henger i et tørkekammer. På denne stasjonen kan du observere hele fabrikkens produksjonsprosess i VR. Dette vil gi deg en bedre forståelse av hvordan Marmoleum er laget med kun naturlige råvarer.

Det er flere interaktive skjermer i lastebilen som illustrerer designegenskapene til Marmoleum: lek med farger på det nye fargehjulet og lag et moodboard med design og bilder som inspirerer deg. Du kan til og med visualisere gulv i ulike innstillinger på gulvplanleggingsverktøyet (Floor planner) for å få en følelse av det endelige tilpassede utseendet. Designprinsippet vårt «Dynamics of a Building» er også forklart og utdypet, ettersom besøkende ledes gjennom en tenkt bygning som fremhever den spesifikke dynamikken.

Videre vil besøkende kunne hente informasjon og nedlastinger om ulike sider ved Marmoleum ved en medievegg som referansemateriale.

Marmoleum Roadshow | Marmoleum produksjon stasjon
Marmoleum Roadshow | inntrykk
Marmoleum Roadshow | inntrykk

Lastebilen kommer til de fleste europeiske land. Besøk vår Roadshow-side for mer informasjon eller snakk med din lokale salgskontakt for å reservere plass i en by nær deg!

Marmoleum Roadshow | welcome | Photo: Tadas Mikuckis, courtesy of Unsplash

Hyggelig å se deg

Roadshowet og vår Marmoleum-lastebil er en ideell måte å nå ut igjen personlig til våre verdsatte kunder. Etter mange måneder med møter bak skjermer, gleder vi oss til å se deg ansikt til ansikt, vise deg rundt i lastebilen og dele en kaffe på roadshow-terrassen vår. Naturligvis vil roadshowet følge alle lokale Covid-regler i en virkelig setting. Vi håper å se deg der!