Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Utforsk hva vi gjør

for å møte utfordringene i gulvindustrien

Scroll videre for å oppdage mer

Et bærekraftig sortiment

Tre produktkategorier å velge mellom

På grunn av vår forpliktelse til bærekraft har Forbo Flooring Systems' produktportefølje noen virkelig unike bærekraftige løsninger.

1. Marmoleumgulv er karbonnøytrale når de forlater fabrikken vår, uten behov for klimakompensasjon.

2. Våre vinylgulv er virkelig trygge å bruke og vi tilbyr gode limfrie alternativer, klare for sirkulær økonomi.

3. Våre tekstilgulv har en høy prosentandel resirkulert innhold, spesielt våre teppefliser som har et resirkulert innhold på minimum 56 % etter vekt. Coral inngangssystemer er laget med Econylgarn fra forlatte fiskegarn.

Finn ut mer om produktporteføljen vår ved å klikke på lenkene nedenfor.

vinylgulv

Linoleum - det biobaserte gulvet

Les mer

Det vektede gjennomsnittet av vårt 2,5 mm Marmoleum-utvalg er karbonnøytralt (vugge til port) uten å kompensere. Den kombinerer økologiske verdier med moderne design og gir et viktig bidrag til en bærekraftig verden.

Vinyl - sirkulasjonsklart gulv

Les mer

Vinylgulv er en del av et allsidig og mer og mer limfritt utvalg av produkter som har gjort store fremskritt når det gjelder deres tekniske og bærekraftige egenskaper. Økt resirkulert innhold, forbedrede lakk og fargestoffer, reduserte emisjoner (tilnærmet null) og eliminering av skadelige stoffer har vært viktige skritt mot sirkulasjonsklare bærekraftige gulv.

Tekstil - resirkuleringshelten

Les mer

Vi har den høyeste prosentandelen resirkulert innhold etter vekt i bransjen for våre tekstiler med så mye som 56 % i gjennomsnitt. For våre Coral tekstilløsninger bruker vi Econyl: Fiskegarn som er hentet fra avfall reddet fra havene. Garnene er laget av 100% regenerert materiale.

Våre gulvbelegg

oppfyller byggekravene

Alle våre gulvprodukter overholder retningslinjer for utslipp i henhold til AgBB- og M1-standarder. Vi har også sertifisert noen av dem i henhold til FloorScore. Når det gjelder byggeklassifiseringssystemer, oppnår de fleste produkter A- eller A+ rangeringer i BREEAM. I LEED, bidrar de fleste produkter direkte eller indirekte til følgende kategorier og oppnåelser:

• Materialer og råvareoptimalisering → EPD opptil 2 poeng
• Informasjon og optimalisering av byggeprodukter → innkjøp av råvarer opptil 1 poeng
• Håndtering av konstruksjons- og rivningsavfall → opptil 2 poeng
• Innemiljø → materialer med lave emisjoner opp til 3 poeng
• Akustisk ytelse → opptil 1 poeng

Logoer for bærekraft

Dynamikken i en bygning

En inspirerende tilnærming for ethvert interiørdesign

Forbo Floorings internasjonale designteam bruker et globalt fargekart som alle våre kolleksjoner kan relateres til. Det globale fargekortet er basert på internasjonale trender og på de ulike dynamikkene som foregår i en bygning. Fargekartet gjør det mulig for designteamet vårt å lage en komplett produktportefølje som jobber sømløst sammen.

Dynamikken i en bygning er et konsept som er basert på fem situasjoner i en bygning, uansett segment. Ved denne ensartede tilnærmingen kan en bygningsplan utvikles med tanke på funksjonen. De fem dynamikkene er Mottak, Bevegelse, Samhandling, Konsentrerende og Opplading.

Les mer
Dynamikken i en bygning

Nå er det på tide med forandring

fordi vi ser flere utfordringer i gulvbransjen

Utfordringer i gulvbransjen