Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Paula

“De fijne collega’s en de afwisseling in het werk motiveren mij iedere dag”

Werken bij Forbo

Paula werkt als medewerker Marketing Communication in Assendelft sinds 2007

Afwisseling

Op het moment dat ik bijna klaar was met de opleiding NIMA-A, zag ik de vacature voor het tijdelijk vervangen van de Marketing Assistent i.v.m. zwangerschapsverlof. Aangezien het een nieuwe richting in mijn carrière was (ik was directiesecretaresse) leek mij dit een goede start. Een tijdelijke functie, bij een groot bedrijf met een mooi product.
Het zou hoe dan ook een goede ervaring zijn. Na terugkeer van de collega, kon ik gelukkig blijven en het bevalt zo goed dat ik niet meer ben weggegaan.


De diversiteit van de werkzaamheden op de afdeling Marketing Communicatie is voor mij een belangrijke motivatie.
Het ene moment ben ik bezig met de coördinatie voor de fotografie van een mooi referentieproject, dan zijn er aanpassingen aan de website die doorgevoerd moeten worden, dan weer de correctie van een nieuwe brochure of het opmaken van een e-nieuwsbrief.
De afwisseling van het werk en het contact met andere mensen zorgen ervoor dat ik iedere keer weer met plezier aan het werk ga.

Een onderdeel van mijn werkzaamheden is het maken van brochures. Bijvoorbeeld de productcatalogus, waarin al onze producten (uitgezonderd de consumentencollecties) staan vermeld of de segmentmagazines. Dit zijn magazines met prachtige verhalen rondom inspirerende projecten ter ondersteuning van de segmenten. Bijvoorbeeld het magazine Over de vloer in het Onderwijs ; een op maat gemaakt magazine voor het segment onderwijs.
Bij het maken van zo’n magazine werk je met verschillende mensen, intern en extern. Het zijn allemaal kleine puzzelstukjes die met elkaar een prachtig magazine vormen.

Wil je meer weten over onze segmenten? Klik dan hier.