Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Laat je inspireren

Bezoek de Marmoleum Modelwoning in de Forbo Expo
Als je wilt zien en ervaren hoe veelzijdig en sfeervol Marmoleum kan zijn, is een bezoek aan de Marmoleum Modelwoning een must. Hier kun je in alle rust rondlopen door verschillende kamers die in uiteenlopende stijlen - van woonkamer tot keuken en van strak tot landelijk - zijn ingericht. Je vindt er creatieve vloerontwerpen en veel originele woonidee├źn.

Gratis A4-stalen
Nog een pluspunt van de Modelwoning: alle Marmoleum collecties zijn er op groot formaat te zien. Van je favoriete kleuren kun je gratis A4-stalen meenemen, zodat je thuis alvast een goede indruk kunt krijgen van het eventuele resultaat. Bovendien zijn er voor al je vragen professionele adviseurs in de showroom aanwezig.

Novilon Paviljoen in Forbo Expo
Heeft u interesse in onze Novilon vloeren, dan kunt u ook terecht bij onze showroom in Assendelft. In de Forbo Expo bevindt zich het Novilon Paviljoen. Hier zijn al onze Novilon collecties op grote staal te bezichtigen en u kunt van uw favoriete kleuren gratis A4-stalen meenemen.

expo

Locatie & Openingstijden Showroom

Waar & Wanneer?
U vindt de Forbo Expo met daarin de Marmoleum Modelwoning op het terrein van Forbo Flooring; Industrieweg 12 in Assendelft.

Openingstijden
De Forbo Expo is elke zaterdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

LET OP: i.v.m. verbouwing is de Forbo Expo op zaterdag 19 januari gesloten.

forbo gallery coevorden