Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Inspiration Tour

Forbo (Marmoleum en Novilon) is samen met de merken Luxaflex, Caparol, Arte en Hooked on Walls, Miele, Mosa, Velux, Vadain | Else, Moduleo, Faber, Philips, Solidfloor en Bruynzeel Home Products partner van de Inspiration Tour.
De kracht van topmerken komt samen in unieke interieuradvies dagen. Een interieuradvies van een topstylist of interieurarchitect, gedragen door topmerken uit de woonwereld. Dat is wat de Inspiration Tour biedt aan (woon)winkels, consumenten, bedrijven en merken.

Inspiration-Tour-advies-6-klein
Inspiration-Tour-keuken-1

Hierbij worden de volgende interieuradvies diensten aangeboden:
De Inspiration Tour stijladviesdagen en trendworkshops zijn ontwikkeld voor innovatieve retailers. Deze woonadviezen worden op locatie gegeven aan de klanten van de (woon)winkel.

De Inspiration Tour is er voor iedereen en past ook bij iedereen! Is je interieur voorkeur naturel, industrial, romantic, classic, contemporary, een mix of heb je nog geen idee? Het maakt niet uit, voor iedereen is er keuze in overvloed. We maken graag een interieur adviesplan op maat, die aansluit bij je wensen zodat het interieur als een warme jas past en jij je echt thuis voelt. We letten er goed op dat je huis niet aanvoelt als een showroom maar een eigen karakter krijgt.

Inspiration-Tour-advies-4-klein
Inspiration-Tour-zonwering-2 klein2

Tijdens een adviesdag op locatie krijg je een individueel advies van 45 minuten waarbij je al je persoonlijke interieurwensen kenbaar kan maken. Een interieurarchitect of topstylist voorziet je van een inspirerend advies. Om de tijd optimaal te benutten vragen we je om een plattegrond, foto’s en een wensenlijst mee te nemen. Je krijgt concrete suggesties aangereikt voor kleuren, materialen, stoffen en indelingen. Vervolgens worden deze in een interieurschets uitgewerkt. Zo kun je direct zien hoe de keuzes uitpakken en met elkaar combineren.

Na afloop ontvang je jouw persoonlijke 'styleguide'. Daarop vind je ook de productstalen van je favoriete kleuren en materialen. Compleet en praktisch: een persoonlijk interieurplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Inspiration Tour