Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Speciale vloeren voor maritiem gebruik

Voor cruiseschepen en passagiersveerschepen zijn vloeren één van de moeilijkste gebieden om een hoog niveau van uitstraling en design te handhaven. Het intensieve gebruik en IMO-certificering zijn de belangrijkste bepalende factoren bij het specificeren van een vloerbedekking. Er zijn twee specifiek aanbevolen vloerproducten die uitermate geschikt zijn voor het maritieme milieu.

Download hier de Coral Marine brochure


Viking Line Transport
Forbo Flotex Marine Transport

Flotex FR

Flotex FR - IMO is een gevlokte vloerbekleding ontworpen om volledig te voldoen aan de eisen van de IMO-resolutie MSC 61 (67): Bijlage 1: Deel 2 en IMO-resolutie A.653 (16), zoals gewijzigd bij IMO-resolutie MSC 61 (67): Bijlage 1: deel 5.

De voordelen:
• Het Nylon 6.6 zorgt voor een hoge duurzaamheid;
• Hygiënisch. De vloer is eenvoudig te reinigen door de korte nylonvezels;
• Bacteriostatisch;
• Zorgt voor een verbeterde binnenluchtkwaliteit;
• Antislip.

Coral Marine FR

Deze speciaal aangepaste versie van Coral Marine voldoet aan alle brandveiligheidsnormen van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) voor producten die worden gebruikt in zeeschepen.

De backingsystemen en garen zijn zo geproduceerd dat deze aan de strenge rookgiftigheid- en lage vlamspreidingnormen voldoen die nodig zijn om de IMO "Wheelmark" te behalen.

Als gevolg hiervan kan Coral Marine met vertrouwen worden gebruikt in cruiseschepen, veerboten, charter boten en andere zeewaardige schepen, in aanvulling op offshore-installaties waar de "Wheelmark" classificatie is vereist.

Coral T32 Marine Transport