Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Euroshop 2020

Forbo Flooring Systems @ Euroshop

Van 16 tot 20 februari 2020 staat Forbo Flooring Systems op 's werelds grootste Retailbeurs: EuroShop 2020.

Op deze pagina staat alle informatie over het event, en een korte introductie over de producten en onderwerpen die we gedurende deze vijf dagen zullen presenteren op de beursvloer in Düsseldorf (Hal 11 stand A40).

Allura floors at Euroshop 2020

EuroShop is 's werelds grootste handelsbeurs voor de retailsector en dit jaar zal Forbo Flooring Systems aanwezig zijn met verschillende vloeroplossingen, inspirerende designs en natuurlijk ook praktische legvoorbeelden van onze vloeren. Een ander belangrijk onderwerp, ook in de vloerenindustrie, is het milieu en de impact die de industrie daarop heeft. Tijdens de Euroshop zullen we u tot in detail uitleggen wat Forbo doet om bij te dragen aan een beter milieu.

In de stand van Forbo Flooring Systems zullen verschillende belangrijke aspecten voor het retailsector besproken worden, zoals de (snelle) toepassing van retailvloeren, de impact van verschillende type vloeroplossingen op het milieu en de vereisten voor verschillende segmenten binnen een winkelpand. Dit doen we door u meerdere type vloeren te laten zien, doormiddel van demo's en door u heel retail designtrends voor de komende jaren te tonen.

Omdat we graag met retailbedrijven werken bieden we u graag informatie over verschillende aspecten in dit segment waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een nieuwe vloer. Maak gebruik van onze ervaring en bezoek Euroshop 2020!

Forbo stand bij de Euroshop
Een overzicht van onze stand met verschillende retailonderwerpen

Forbo stand bij de Euroshop 2020
fast fit nl logo

Fast Fit

Fast Fit is Forbo’s collectie lijmvrije producten met schoonloopsystemen en vinyl in de vorm van banenmateriaal, tegels en planken, voor maximale flexibiliteit.

Voor veel retailomgevingen is het belangrijk dat een vloer snel kan worden gelegd. Zo houdt u de sluitingstijd zo kort mogelijk. Met Forbo’s Fast Fit vloeroplossingen legt u snel, en vaak over de bestaande vloer heen. Bovendien kan de vloer direct na het leggen in gebruik worden genomen.

Op de Euroshop geven we meerdere demonstraties over het gemak waarmee de Fast Fit vloeren worden gelegd. Tijdens deze demonstraties, die worden gegeven door professionele installateurs van Forbo is er ruimte om te leren, ervaren en met eigen ogen te zien welk gemak de vloeren van Forbo u brengen.

Creating better environments

Forbo draagt bij aan een beter milieu en zet daarom duurzaamheid voorop. Zowel in de ontwerp-, productie- als in de leveringsfase.

Op Euroshop zullen we meer in detail uitleggen hoe we werken en hoe we verschillende soorten vloeren produceren. We houden altijd onze missie in gedachten: creating better environments.

Een van de onderwerpen in de vitrines op onze stand is het verhaal achter ons linoleummerk "Marmoleum", een volledig CO2-neutraal geproduceerd product.

Meer informatie op de duurzaamheidspagina.

Tree in hand environment
Allura 2020

Design

Design is een van de belangrijkste elementen van een retailomgeving. Het is erg belangrijk om een unieke winkelbeleving te creëren en die begint natuurlijk bij de vloer. Forbo Flooring Systems biedt een grote verscheidenheid aan vloeren, designs en kleuren om uit te kiezen. Zo is er altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw winkel.

We nemen u graag mee in de wereld van vloerdesign en leggen u meer uit over designtrends in retailomgevingen. Om u een beter inzicht te geven, tonen wij onze stand meerdere soorten vloeren in verschillende kleuren en structuren.

Zo kunt u verschillende Coral entreematten bekijken, de simpliciteit van Furniture Linoleum ervaren, de luxe van Allura beleven, de zachtheid Flotex textiele vloerbedekkingen voelen en natuurlijk de moderne look van Marmoleum bewonderen. Ook de gepersonaliseerde, geprinte vloeren kunt u hier met eigen ogen zien.

Combineren van vloeren

Retailomgevingen bestaan uit verschillende zones, dus waarom dan niet ook verschillende soorten vloeroplossingen in die zones? Met de vloerbedekkingen van Forbo kunt u een toaalconcept voor uw vloer creëren, waarin u verschillende combineert.

Onze Allura LVT vloeroplossingen kunnen bijvoorbeeld perfect gecombineerd worden met Coral entreevloersystemen, Flotex textiele vloerbedekkingen en Tessera tapijttegels.

In de Euroshop stand presenteren we een omgeving met het nieuwe Allura Circle-concept in combinatie met textiele vloeren in diverse kleuren. Daarnaast belichten we de nieuwe in het oog springende Allura gymvloer in combinatie met Furniture Linoleum en Marmoleum Walton.

Allura 63410, 63412 | Tessera 3300, 3307

Praktische Informatie

Locatie
Fair ground Düsseldorf
Hal 11 - Stand A40

Datum
16 - 20 Februari 2020

Openingstijden
Dagelijks van 10:00 - 18:00

Website
https://www.euroshop.de/

Euroshop 2020 logo