Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Symposium Ontwerpen voor Dementie

Op dinsdag 19 november organiseren wij een symposium over het ontwerpen van ruimtes voor mensen met dementie. Dit symposium is interessant voor architecten, facilitair managers/dienstverleners en huisvestingmanagers in de zorg.

header_symposium_dementie

Dementie en de woonomgeving

Dementie komt steeds vaker voor. Eén op de vijf mensen krijgt dementie. Om dementie te kunnen voorkomen en behandelen is veel onderzoek nodig. Maar ook het aanpassen van de woonomgeving, waarbij rekening wordt gehouden met de belevingswereld van dementerende mensen, is van belang. Een juiste inrichting van de woning zorgt ervoor dat men zich thuis voelt. Als vloerenfabrikant krijgen wij veel vragen over inrichting en dementie die verder gaan dan alleen de keuze voor een vloer. Daarom organiseren wij op dinsdag 19 november a.s. het symposium Ontwerpen voor mensen met dementie.

Dit symposium gaat over het ontwerpen van de totale woonomgeving voor mensen met dementie waarbij het niet alleen over de vloer gaat.

Ouderenzorg_woonkamer

Programma:

10.45 uur Ontvangst
11.00 uur Rondleiding (optioneel)

12.30 uur Lunch
13.15 uur Welkom en introductie

13.30 uur Jan van der Hammen van Ervarea: De belevingswereld van mensen met Dementie

14.10 uur Anja Dirks van Studio id+: Dementievriendelijk en inclusief ontwerpen

Meld u vóór 11 november aan voor dit actuele en interessante symposium!

Locatie

Forbo Coevorden

Het Symposium vindt plaats bij Forbo, Parallelweg 45 te Coevorden. Hier vindt u o.a. de allernieuwste technologie als het gaat om het produceren van homogeen vinyl en digitaal printen.