Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Independent Hotel Show 2020

Forbo Flooring Systems is aanwezig tijdens de Independent Hotel Show op 17 en 18 maart 2020 in de RAI Amsterdam. Bezoek ons mini boutique-hotel op stand H19.

Zoomers

Hét event voor de luxe hotelsector

Na het succes van de eerste editie is Forbo er ook in 2020 bij. Forbo’s stand laat een mini-boutique hotel zien met entree, lobby, restaurantgedeelte, en een bad- en slaapkamer, waarin de vloer steeds op inspirerende, stijlvolle en eigenzinnige wijze bijdraagt aan een luxe en unieke beleving. Na een bezoek aan deze beurs zit je boordevol inpspiratie voor jouw hotel!

Voor wie?
De hotelshow is bedoeld voor alle beslissers in de hotelsector. Zowel voor hoteleigenaren, general managers, afdelingsmanagers als ook andere invloedrijke hotelspecialisten op het gebied van ICT, (interior)design en guest experience.

IHS beeld 2020
UParkhotel

De juiste vloer voor elke sfeer en ruimte

Forbo’s boutique hotel laat zien hoe een vloer de sfeer kan bepalen in verschillende ruimtes. In de entree ligt een Coral logomat die de bezoeker al bij binnenkomst op chique wijze welkom heet, maar ook vocht en vuil buiten houdt. In de lobby een niet van echt te onderscheiden houtlook uit onze nieuwe Allura vinylstroken collectie. De vloer van het restaurant is een aantrekkelijke mix van Allura en Flotex textiel. In de slaapkamer een Tessera Cloudscape tapijtvloer voor een warm en aangename uitstraling. Natuurlijk ligt in de badkamer veilig Step antislipvinyl en de balie en tafeltjes zijn bekleed met Furniture linoleum. Je hebt dus echt het gevoel dat je door de vertrekken van een hotel loopt.

Flotex

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

Allura

Een Nederlands kwaliteitsproduct met de mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. De Allura collectie wordt volledig in onze Forbofabriek in Coevorden ontworpen en geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer die aan alle Nederlandse en Europese normen voldoet. Met drie miljoen vierkante meter Allura reeds geïnstalleerd in de markt, is Allura altijd een goede referentie.

Flotexrestaurant
Allurahotellounge

Bestel hier direct uw tickets voor de Independent Hotel Show

Eternal