Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Independent Hotel Show 2020

De tweede editie van de Independent Hotel Show in Nederland stond gepland op 17 en 18 maart. Er heerste veel onrust bij de bezoekers en exposanten door het coronavirus. Door de organisatie is besloten de beurs te verzetten naar 24 en 25 juni.

Zoomers

Hét event voor de luxe hotelsector

Voor Forbo staat gezondheid, veiligheid en het welzijn van de bezoekers en onze medewerkers voorop en zijn blij met deze beslissing en het verplaatsen van de beurs.

Wij nodigen u dan van harte uit ons te bezoeken in ons mini boutique hotel in juni tijdens de Independent Hotel Show op 24 en 25 juni 2020. Forbo laat u zien dat een goede vloer bijdraagt aan de klantbeleving en de juiste sfeer kan weergeven in de verschillende ruimtes van een hotel. De belangrijkste graadmeter van iedere hotelier. Laat u inspireren door de toepassingen van verschillende vloeroplossingen, kleuren en dessins die ieder hotel glans geven.
Een ding is zeker: na een bezoek aan deze beurs zit u boordevol inspiratie voor uw hotel!

Voor wie?
De hotelshow is bedoeld voor alle beslissers in de hotelsector. Zowel voor hoteleigenaren, general managers, afdelingsmanagers als ook andere invloedrijke hotelspecialisten op het gebied van ICT, (interior)design en guest experience.

IHS verplaatst tot 24 en 25 juni
UParkhotel

De juiste vloer voor elke sfeer en ruimte

De vloeren van Forbo zijn bij uitstek geschikt voor het bepalen van de sfeer in uw hotel. Stelt u zich eens voor: In de entree ligt een Coral logomat die de bezoeker al bij binnenkomst op chique wijze welkom heet, maar ook vocht en vuil buiten houdt. In de lobby een niet van echt te onderscheiden houtlook uit onze nieuwe Allura vinylstroken collectie. De vloer van het restaurant is een aantrekkelijke mix van Allura en Flotex textiel. In de slaapkamer een Tessera Cloudscape tapijtvloer voor een warm en aangename uitstraling. Natuurlijk ligt in de badkamer veilig Step antislipvinyl en de balie en tafeltjes zijn bekleed met Furniture linoleum. Een complete en overdonderende inrichting die elke bezoeker doet verbazen.

Flotex

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

Allura

Een Nederlands kwaliteitsproduct met de mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. De Allura collectie wordt volledig in onze Forbofabriek in Coevorden ontworpen en geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer die aan alle Nederlandse en Europese normen voldoet. Met drie miljoen vierkante meter Allura reeds geïnstalleerd in de markt, is Allura altijd een goede referentie.

Flotexrestaurant
Allurahotellounge

Praktische informatie

Adres:
RAI Amsterdam, Hal 12
Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

Openingstijden :
Dinsdag 17 maart 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 18 maart 10:00 - 18:00 uur

Meer informatie over The Independent Hotel Show:
www.independenthotelshow.nl

Kunt u niet wachten tot juni, neem dan alvast contact op met: Peter Palm, Segment Manager Hospitality & Leisure voor meer informatie over ons ruime assortiment aan vloeren.

Eternal