Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Independent Hotel Show 2019

Forbo Flooring Systems is aanwezig tijdens de Independent Hotel Show op 8 en 9 mei 2019 in de RAI Amsterdam. Bezoek ons mini boutique- hotel, stand E21.

Flotex Vision Zebra 000402

Het event voor de luxe hotelsector

Forbo Flooring neemt op 8 en 9 mei met een ‘boutique-hotel’ deel aan de eerste Independent Hotel Show in de RAI Amsterdam; een event dat al zes jaar succesvol in Londen wordt gehouden en zich richt op luxe en boutique hoteliers. Forbo’s stand laat een mini-boutique hotel zien met entree, lobby, restaurantgedeelte, en een bad- en slaapkamer, waarin de vloer steeds op inspirerende, stijlvolle en eigenzinnige wijze bijdraagt aan een luxe en unieke beleving.

IHS
Spa Weesp

De juiste vloer voor elke sfeer en ruimte

Forbo Flooring is een wereldspeler op de vloerenmarkt, ontwerpt op Dutch Design niveau en heeft precies de juiste vloer voor elke gewenste sfeer en ruimte. Zo showt de vloerproducent op de Independent Hotel Show haar Coral-schoonloopsystemen voor de entree, de fraaie designvloeren Allura en Flotex by Starck voor het horecagedeelte, veilig Step antislip vinyl voor de sanitaire gedeeltes en luxe, zachte, comfortabele Westbond-tapijttegels voor de slaapkamer. Al deze vloeren spreken Forbo’s eigen kleurtaal en zijn daarmee zeer eenvoudig te mixen en matchen, zoals ook goed te zien op de stand.

Flotex

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

Allura

Een Nederlands kwaliteitsproduct met de mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. De Allura collectie wordt volledig in onze Forbofabriek in Coevorden ontworpen en geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer die aan alle Nederlandse en Europese normen voldoet. Met drie miljoen vierkante meter Allura reeds geïnstalleerd in de markt, is Allura altijd een goede referentie.

Flotex by Starck
Allura Wood w60350 & w60354 hungarian point

Bestel hier direct uw tickets voor de Independent Hotel Show

Gooiland