Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De strijd tegen ziekenhuisinfecties

Als het gaat om infectiepreventie en het stoppen van ziekenhuisinfecties (nosocomiale infecties), waar kan u dan beter beginnen dan met de vloer? Onze Marmoleum en Flotex producten hebben bewezen de groei en verspreiding van infecties zoals MRSA, Norovirus en C difficile te remmen en leveren zo een bijdrage aan een gezondere en hygiënische omgeving.

Infectiecontrole
Marmoleum hopital fife

Marmoleum wint de strijd tegen MRSA

Bij het bestrijden van bacteriën, waaronder de gevreesde MRSA-bacterie, zijn goede hygiënische procedures onontbeerlijk. Dat geldt ook voor een goede vloerkeuze.
Het blijkt namelijk dat MRSA niet kan overleven op een Marmoleum vloer.

Het vermogen van Marmoleum om bacteriegroei te remmen komt voort uit de natuurlijke grondstoffen die worden gebruikt gedurende het productieproces, voornamelijk lijnzaadolie. Een inherente eigenschap van het product is dat de anti-bacteriële eigenschappen van Marmoleum even effectief blijft gedurende de levensduur. Dit geeft gemoedsrust en constante bescherming vanaf het moment dat deze is geïnstalleerd.

Onafhankelijke testen van de Universiteit van Glasgow hebben bewezen dat Marmoleum een unieke geschiktheid heeft voor een breed scala aan omgevingen waar hygiëne en bestrijding van bacteriën zoals MRSA en E. coli een dagelijkse zorg is.

Bezoek onze Marmoleum pagina

Flotex

Flotex is een hightech product dat de producteigenschappen van zowel textiele als vlakke veerkrachtige vloerbedekkingen samenbrengt en daarmee een unieke vloeroplossing is.

Bezoek onze Flotex pagina

Flotex

Omdat Marmoleum en Flotex geen bacteriën of huisstofmijt opnemen, hebben deze producten het Seal of Approval van het Britse longfonds ontvangen.