Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ontmoet Forbo tijdens WAF

World Architecture Festival

28 - 30 november - RAI Amsterdam - Stand C120

The Edge Deloitte Office Amsterdam
  • Van 28 t/m 30 november 2018 strijkt de internationale architectuurgemeenschap neer in Amsterdam voor het 11e World Architecture Festival. Drie dagen lang komen professionals van over de hele wereld samen voor een intens en inspirerend programma van lezingen, debatten, conferenties en een tentoonstelling.

  • WAF

"The World Architecture Festival is dedicated to celebrating, sharing and inspiring outstanding architecture. It is the only architecture event where keynote talks from the industry’s most influential figures sit alongside live judging presentations from over 500 award finalists plus global networking and an international product exhibition."

Aandacht voor duurzame materialen

Forbo is aanwezig om aandacht te vragen voor duurzame materialen en duurzaam ontwerpen in de gebouwde omgeving, één van de pijlers van het Klimaatakkoord. Wij menen dat een groot deel van de oplossing voor CO2 reductie ligt in gebouwen die uit hernieuwbare grondstoffen gemaakt zijn, waardoor grote hoeveelheden CO2 in het gebouw worden vastgelegd.

De hoofdvraag blijft echter: wanneer is een ontwerp en de uitvoering van een gebouw nu werkelijk duurzaam? We praten hierover graag met u verder op onze stand C120!

WAF
WAF

Awards: Office - Future Project

In 33 categorieën worden de vooraanstaande World Architecture Festival Awards uitgereikt, waaronder in de categorie “Office – Future Project”. Forbo Flooring Systems ondersteunt en sponsort deze categorie.

Lees meer over de World Architecture Festival Awards

Kom mee praten op stand C120!

Als fabrikant van de duurzaamste vloerbedekking ter wereld, Marmoleum, gaan we graag met u in gesprek over wat wij allemaal doen en wat we voor u kunnen betekenen in het halen van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Als opwarmer en gespreksopening hebben we alvast een aantal artikelen geschreven:

Lees het artikel van Udo Weijkamp, Directeur Verkoop & Marketing: Duurzaamheid in het klimaatakkoord
Lees het artikel van Hanne van Nederveen Meerkerk, Segment Manager A&D en Marijke Griffioen, Senior Designer: Blik op een nieuw werklandschap
Lees het artikel van Marjolein van Gelder, Programma Manager Duurzaamheid:
Duurzaam interieur gemeten

co2 voetjes

Bezoek net als meer dan 2000 senior architecten en designers het meest prestigieuze wereldwijde architectuur- en designfestival! Boek vandaag nog uw tickets op www.worldarchitecturefestival.com.