Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Salone del Mobile 2019

Forbo Flooring Systems is aanwezig tijdens de Salone del Mobile 2019 van 9-14 april in Milaan. We maken deel uit van het Nederlandse paviljoen van Masterly dat te vinden is in het Palazzo Franceso Turati.

Masterly Courtyard

Het thema van Masterly

Het thema van Masterly dit jaar is gekoppeld aan het Rembrandtjaar in Nederland. Forbo exposeert in Palazzo room 26 en we tonen een link tussen de kleuren van Rembrandt en de kleuren van linoleum. Rembrandts beheersing van kleur en de magie van het licht maken dat Rembrandt overal ter wereld begrepen en gewaardeerd wordt.

Masterly Rembrandt
Forbo Linoleum poster

Forbo X Rembrandt

Als je kijkt naar de materialen die Rembrandt gebruikt, zie je opvallende overeenkomsten met de grondstoffen die worden gebruikt voor het maken van linoleum: de verf die gemaakt is met dezelfde pigmenten, de lijnolie, het jutedoek. Rembrandts contrasten en kleurgebruik zien we terug in de verfijnde linoleumontwerpen die vandaag de dag worden gemaakt. Het palet van Forbo is het palet van Rembrandt.

Voor het Nederlands paviljoen zijn details van schilderijen van Rembrandt afgedrukt op onze Flotex textiele vloerbedekking en liggen als een tapijt onder kleurrijke linoleumzuilen.

Marmoleum

Bezoekers van Masterly, The Dutch in Milano zullen veel verschillende Marmoleumkleuren en -structuren zien, allemaal gebaseerd op het prachtige palet van de wereldberoemde Nederlandse schilder Rembrandt. Ons linoleummerk, Marmoleum, is de enige CO2-neutraal geproduceerde vloerbedekking en de beste keuze voor ieder duurzaam interieur.

Flotex Vision

Wanneer mensen tijdens de Salone del Mobile 2019 door kamer 26 van Palazzo Franceso Turati lopen, zullen ze verschillende details van Rembrandts schilderijen op onze Flotex Vision vloerbedekking zien. Dit is een mooi voorbeeld van onze Ontwerp op maat - service. Deze service geeft u de mogelijkheid om u uw eigen unieke vloerdessin op Flotex te laten printen.

Marmoleum Vivace 3427 floor
flotex vision

Praktische informatie

Adres:
Palazzo Francesco Turati
Via Meravigli, 9/b, 20123 Milano

Openingstijden tijdens de Salone del Mobile 2019:
Dinsdag 11:00 - 17:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag - Zaterdag 11:00 - 19:00
Zondag 11:00 - 16:00

Meer informatie over Masterly, The Dutch in Milano:
www.masterly.nu

Foto: Palazzo Francesco Turati, Masterly - Dutch Pavilion by Uniquole www.masterly.nu

Masterly Palazzo