Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Advies bij het 1,5 meter beleid

Snelle oplossingen voor zonering

De anderhalve-meter-samenleving is voorlopig nog een feit. Hoe zorg je ervoor dat de anderhalve meter afstand voor jouw werknemers goed wordt gehandhaafd? Wij adviseren je graag over herindeling van de werkplek door tijdelijke of vaste zonering.

deliveroo zonering

Vloeroplossingen bij uitvoering van het anderhalve meter beleid

Zonering, het visualiseren van een deel van de ruimte, activeert het onderbewuste in het houden van afstand en geeft aan hoe groot de persoonlijke werkruimte is van iedereen. Hieronder een aantal mogelijkheden voor zonering en markering op de vloer om je omgeving zo snel mogelijk aan te passen aan de nieuwe norm.

Mogelijkheden voor zonering en markering:
● vinyl cirkels
● vinyl cirkels digitaal geprint - eigen ontwerp
● vloerbelijning met tape
● schoonloopmatten
● zonering in vloerplan (met behulp van onze ontwerpservice)

Er is veel informatie te vinden over de anderhalve-meter-economie en de aanpassingen die in de kantoren, het onderwijs, de zorg, hotels, restaurants etc. nodig gaan zijn. Wij gaan hierover graag met je in gesprek. Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

cirkel eternal

Zonering m.b.v. vloercirkels van vinyl

Eternal vinyl van Forbo is heel geschikt voor het uitsnijden van grote cirkels van zowel 3 meter als 1,5 meter doorsnede. Hiermee kan in een neutrale kleur worden aangegeven wat de gewenste veilige afstand is. Voordeel van een cirkel in een neutrale kleur is dat het geïntegreerd kan worden in het huidige ontwerp en daarmee opgaat in het design, zonder heel veel aandacht te trekken. Vooral in kantooromgevingen waar mensen vaak samenwerken zijn de cirkels een makkelijke en snelle aanvulling op de bewustwording over hoe je je aan de anderhalve meter afstand kan houden.

Let op: Eternal vinyl vloercirkels zijn Made to Order en worden pas gesneden na de opdracht. Informeer naar de kosten en levertijden

Beschikbare kleuren Eternal vinyl

eternal overzicht

Vloercirkels met print

Een snelle oplossing die direct de aandacht eist, is een vinyl vloercirkel met daarop een print over de anderhalvemeter afstand regels. Een aantal standaard ontworpen en geproduceerde vinyl vloerkleden met mogelijkheden voor elke branche, bijvoorbeeld voor kinderrijke omgevingen. Deze oplossingen zijn gecertificeerd, voorzien van een anti-slip toplaag en makkelijk in gebruik en onderhoud. Deze cirkels worden geproduceerd door M4Four.

Voor prijzen, mogelijkheden en levertijden, neem contact met ons op.

vinylcirkel eigen ontwerp
eternal

Zonering met een eigen ontwerp

Zoek je een vloer waarmee je je kunt onderscheiden? Een vloer die volledig voldoet aan jouw wensen en die je helemaal zelf kunt ontwerpen? Denk aan een loper met daarop specifieke informatie die je aan je medewerkers of klanten duidelijk overgebracht wilt hebben. Of een groot geprint stuk vinyl met daarop nog even de regels uitgelegd in pictogrammen. De mogelijkheden zijn eindeloos met digitaal geprint vinyl.

Digitale print is beschikbaar in Eternal projectvinyl en Step antislipvinyl. Beide zijn leverbaar in banen van 2 of 4 meter breed, maar ook in cirkels van 1,5 of 3 meter gesneden. Meer informatie over de mogelijkheden van digitale print vind jehier

Vloertape voor belijning en markering

Hoe creëer je een veilige omgeving voor personeel en bezoekers? Het managen van de verkeersstromen kan een hele uitdaging zijn. Belijningen en markeringen op de vloer helpen dan om voldoende afstand te bewaren. Voor de Marmoleum en projectvinyl vloeren van Forbo zijn geschikte tapes voor vloerbelijning verkrijgbaar.

Eisen aan tape voor vloerbelijning:
● Moet langdurig blijven zitten
● Geschikt voor intensief gebruik
● Eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de vloer achterblijven

Bekijk hier de pdf met de geschikte tapes voor Marmoleum en projectvinyl.

belijning

Duidelijkheid begint bij de entree

Een Coral schoonloopmat met print is een uitstekend middel om helder en snel met bezoekers te communiceren. Direct bij de entree breng je een duidelijke boodschap. Er zijn 4 standaard opmaken ontwikkeld met de afmeting 115x80cm – inclusief vinylrand, maar er kan ook een eigen logo of opmaak aangeleverd worden.

De voordelen van een geprinte entreemat:
• Uitstekende visuele kwaliteit en heldere, aantrekkelijke kleuren
• Perfect voor ingewikkelde ontwerpen met meerdere kleuren
• Blijft vlak op de vloer liggen door de zware vinylrug
• Lange levensduur en hoge weerstand tegen zonlicht.
• Uitstekende prestaties in het opvangen van inloopvuil.

Interesse in deze Coral-matten? Er is een speciale aanbieding per set van 3 matten. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Customer Services

coral corona
ontwerpservice

Zonering in een nieuw vloerplan

Hoe gaat het nu verder? Wat als je nieuwe pand pas volgend jaar opgeleverd wordt? Hoe wordt er dan omgegaan met sociale distantie? De antwoorden hebben we nog niet, maar de anderhalve-meter-samenleving lijkt voorlopig te blijven. Het zal een onderdeel moeten worden van ons systeem. Door middel van zonering op de vloer kan dit in het onderbewuste worden geactiveerd. Bijvoorbeeld met een kleed van tapijttegels in een kantoorruimte. Of door het gebruik van een vloer in 2 verschillende kleuren. Denk ook aan het aanbrengen van een routing door het gebruik van een afwijkende kleur in de vloer.

Onze ontwerpservice heeft uitgebreide expertise in het maken van vloerplannen en ondersteunt en adviseert je graag over de mogelijkheden.