Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Kom van 23 t/m 25 januari naar de Jaarbeurs Utrecht, stand D11 en zie onze oplossingen voor elke ruimte.

Marmoleum Marbled Real 3173
  • Tijdens de vakbeurs Facilitair introduceren we onze nieuwe Marmoleum Marbled collectie. De collectie met 2 nieuwe dessins en 30 ‘verse’ kleuren is CO2-neutraal en daarmee mooi voor binnen en goed voor buiten. In de Bloesembar bent u welkom voor een cocktail laten we zien voor elke ruimte een geschikte oplossing te hebben - van vloer tot wand.

  • Marmoleum Splash

Betere akoustiek met Tessera Cloudscape

Verder presenteren we o.a. Tessera Cloudscape, een collectie van tapijttegels die bijdraagt aan een ontspannen sfeer op kantoor. De zachte en organische patronen van Tessera Cloudscape zijn geïnspireerd op de voortdurend veranderende wolkenformaties in de lucht boven ons. Forbo speelt met de collectie, die onder andere bijdraagt aan een goede akoestiek, in op de zoektocht van veel bedrijven en organisaties naar een hoger niveau van gezondheid, comfort en vitaliteit in de werkomgeving.
Bekijk de Tessera Cloudscape Collectie

Tessera Cloudscape
Coral Brush 5705

Besparen op schoonmaakkosten met Coral

Daarnaast showt Forbo haar Coral Welcome schoonloopzones. Die houden tot maar liefst 95 procent van het vuil en vocht tegen volgens onafhankelijk onderzoek van het gerenommeerde onderzoeksbureau TÜV Rheinland. Dit betekent een forse besparing op de schoonmaakkosten, en behoud en bescherming van de rest van de vloeren in het gebouw. De collectie is daarnaast sterk verduurzaamd door gebruik te maken van restafval zoals oude visnetten en gebruikte PET-flessen. Bovendien hebben de designers een scherp oog gehad voor de laatste trends op het gebied van interieur.
Bekijk Coral schoonloopmatten

Bescherm uw muren

Ook voor wand en meubels levert Forbo inmiddels producten zoals Marmoleum Onto the Wall. Deze vorm van lambrisering is bedoeld om de onderkant van gang- en trapportaalmuren in bijvoorbeeld het onderwijs en de zorg, maar ook de kantooromgeving te beschermen tegen beschadiging en vervuiling door schoenen, rijdende bedden, tassen etc. Daarmee kunnen de onderhoudskosten omlaag, omdat strepen op of gaten in de muur verleden tijd zijn. Voor de wand presenteren we verder Bulletin Board, een vrolijk prikbord in kleur naar wens, gemaakt van dezelfde natuurlijke grondstoffen als linoleum. Furniture Linoleum, tenslotte, is geschikt om tafels en stoelen te bekleden, en deze een elegante uitstraling te geven.
Bekijk Marmoleum Onto the Wall

onto the wall
facilitair

Bestel uw tickets voor Vakbeurs Facilitair

Vul het registratieformulier in en ontvang uw gratis toegangsbadge voor uw bezoek aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019. U kunt zich per e-mailadres één keer voorregistreren. Met uw badge heeft u drie dagen lang toegang tot de beursvloer, het uitgebreide lezingenprogramma, noviteitenplein en het side events programma.

Tot ziens op 23, 24 en 25 januari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht, stand D11.
Bestel direct uw tickets