Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Het Nieuwe Lyceum

Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum

Bij de renovatie van Het Nieuwe Lyceum zijn tal van duurzaamheidsmaatregelen genomen. Zo wordt er 48% energie bespaard via CO2 gestuurde ventilatie met verwarming en koeling door middel van een luchtwarmtepomp, ledverlichting en onderhoudsarme kozijnen met dubbelglas. Ons duurzame CO2-neutrale Marmoleum is dan ook een logische keuze. De neutrale betonkleuren uit de Concrete range combineren prachtig met het vintage blue uit de Walton collectie. Zo hebben alle vleugels een eigen identiteit maar vormen door dezelfde sfeer toch één geheel. De centrale aula is het kloppend hart van het gebouw.

Projectnaam Het Nieuwe Lyceum
Locatie Bilthoven
Aannemer Burglandbouw Dodewaard
Interieurarchitect OIII architecten
Geïnstalleerd door Ben de Graaff Project
Fotograaf Jan de Vries / Knauf / OIII
Opleverdatum juli 2018

Documenten

  • Document