Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fontys Hogeschool De Rondom

Fontys Hogeschool De Rondom
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool

Drie techniekopleidingen van de Fontys Hogescholen komen samen in het oude TNO-gebouw op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven. Hightech en toekomstgericht, dat is waar het nieuwe gebouw voor staat. Gebouw De Rondom is een open, transparant en duurzaam gebouw waar studenten, medewerkers en bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken.

Het prachtige interieurontwerp komt van Studio Groen+Schild. De rustige grijze Marmoleum vloer vormt een mooi contrast met al het hout en de kleuren van het meubilair. Dit effect wordt nog eens versterkt doordat dezelfde kleur Marmoleum ook op de wanden langs de trappen is toegepast. Dit ist niet alleen mooi maar ook ontzettend praktisch.

Projectnaam Fontys Hogeschool
Locatie Eindhoven, Netherlands
Architect Architecten EN|EN
Interieurarchitect Studio Groen + Schild
Vloerenleverancier G&S Project B.V.
Fotograaf Michael van Oosten

Gebruikte producten

Documenten

  • Document