Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Alfrink College

Alfrink College
  • Alfrink College
  • Alfrink College
  • Alfrink College
  • Alfrink College
  • Alfrink College
  • Alfrink College
  • Alfrink College
  • Alfrink College

Het Alfrink College in Zoetermeer heeft een complete metamorfose ondergaan. Zowel leerlingen als leerkrachten wilden meer kleur en rust in het gebouw. Het resultaat mag er zijn. Het gebouw is onlangs onderscheiden met de Gemma Smid Publieksprijs 2018 voor architectuur.
Licht, lucht, kleuren en vloeren vormen het decor voor de beleving van een school. Als je binnenkomt, ervaar je meteen de ruimtelijke werking van licht, daarna valt je oog automatisch op de vloer, het meubilair en ervaar je het binnenklimaat. Het frisse blauw komt terug in de marmoleum striato en zorgen voor de rustige gewenste uitstraling.

Projectnaam Alfrink College
Locatie Zoetermeer
Aannemer Constructif - voorheen Groenendijk
Interieurontwerper HET architectenbureau - Ralph Goutier
Geïnstalleerd door Wurks B.V. Gouda
Fotograaf Rem van Schelt
Opleverdatum 2018

Documenten

  • Document