Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo bij de vt wonen&design beurs

Inspirerend woonevent

Van 4 t/m 9 oktober in EXPO Greater Amsterdam. Stand 1.355.

Dit jaar een spectaculaire en inspirerende editie van de vt wonen&design beurs, het grootste woonevent van Nederland. Bezoek het event en ontdek nieuwe producten en schitterende collecties!

Vtwonen 2022

Voor elke ruimte een geschikte vloer

Forbo Flooring heeft voor elke ruimte een geschikte vloer: van hal tot zolder. Kom en bezoek ons op de vt wonen&design beurs, standnummer 1.355, en ontdek de vele mogelijkheden!

Marmoleum, Allura pvc stroken en coral entreesystemen

De basis voor elke ruimte is een mooie vloer. Een vloer die helemaal past bij jouw woonstijl en wensen. De keuze voor het materiaal is afhankelijk van de ruimte. In de keuken bijvoorbeeld moet deze vochtbestendig zijn, in de woonkamer slijtvast en in de slaapkamers warm en comfortabel. Marmoleum, Allura pvc stroken en Novilon vtwonen van Forbo Flooring hebben alledrie de juiste eigenschappen en heel veel keuze in dessins en kleuren. Met een schoonloopmat van Coral maak je het compleet, de achterliggende vloer blijft schoner en de entree ziet er ook nog eens prachtig uit.

Bekijk de vtwonen collecties

Allura 2020 zitje
Forbo The Green Road

Forbo is duurzaam

Forbo Flooring Systems ontwerpt vloeroplossingen met een betere toekomst in gedachten. Circulair denken in alles wat we doen. Met dit doel voor ogen maken wij vloeren voor makkelijke installatie, gebruik, recycling en hergebruik. Duurzame vloeren voor vandaag en morgen. Het gebruik van hernieuwbare grondstoffen en gerecycled content is een belangrijk onderdeel in de proeductontwikkeling.
Marmoleum bijvoorbeeld, bestaat al voor meer dan 97% uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen.

15% Beurskorting

Bestel je tijdens de beursdagen bij ons een staal, dan krijg je deze binnen een aantal werkdagen thuisgestuurd. Hierbij zit een A5-kaart waarop een unieke code staat. Deze kaart geeft je recht op 15% korting bij aanschaf van een Marmoleum vloer, Allura pvc stroken en een Coral entreemat.

Voorwaarden voor beurskorting:
• De staal is besteld tijdens de digitale vt wonen&design beurs van 4 t/m 9 oktober 2022
• De 15% korting geldt op Marmoleum, Allura pvc stroken en Coral
• Korting geldt niet op installatie & ondervloer
• Korting d.m.v. het inleveren van de kaart met unieke code bij de woninginrichter
• De actie is geldig tot en met 31 maart 2023
• De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
• De actie is niet geldig op projectenorders

beurskorting