Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Informatie COVID-19 virus


Bij Forbo Flooring Systems erkennen we de zorgen en de complexiteit die is ontstaan als gevolg van de COVID-19-pandemie en die nu deel is gaan uitmaken van ons dagelijks leven. We nemen onze verantwoordelijkheid in alle regio’s door de verspreiding van het virus te beperken en de gezondheid en veiligheid van onze klanten, zakenpartners en werknemers zoveel mogelijk te beschermen. Ons bedrijf houdt zich strikt aan de regels van de overheid en de lokale gezondheidsautoriteiten in alle landen waar wij zaken doen.

Onze afdeling Customer Services en de 24/7 forbOnline-service stellen ons in staat je te blijven ondersteunen daar waar je door kunt gaan met je projecten. Daarnaast zijn stalen – zoals je van ons gewend bent – nog gewoon via onze website en forbOnline aan te vragen.

Heb je vragen, neem dan contact op met je accountmanager of stuur een mail naar contact@forbo.com. Wij staan voor je klaar!

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Hartelijke groeten van iedereen bij Forbo Flooring Systems.

Producten

We begrijpen dat dit moeilijke omstandigheden zijn om de informatie te vinden die je zoekt. Forbo Flooring biedt een breed scala aan vloeroplossingen in verschillende designs, kleuren, formaten, materialen en structuren. Hier vind je alle informatie over ons volledige assortiment.

Ontdek onze vloeren

Allura 60055 | 60389 | 63497

Vloerplanner

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe vloer? Gebruik onze vloerplanner om je nieuwe vloer uit te zoeken en kijk hoe deze eruit ziet in verschillende ruimtes.

Wij bieden een nieuwe functie in deze tool: upload een foto van je ruimte (gratis) en ontdek welke vloeroplossing(en) het beste passen in deze omgeving.

Naar de vloerplanner

Vloerplanner Marmoleum Striato

Referenties

Op onze website vind je heel veel referenties in verschillende segmenten, landen en met verschillende Forbo vloeroplossingen.


Bekijk onze referenties

Archidea 56 - Library Caledonian University Library