Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bezoek ons tijdens Fuorisalone 2018

Tijdens de Fuorisalone 2018 zal Forbo Flooring aanwezig zijn met 3 previews van nieuwe producten die in 2018 of begin 2019 geïntroduceerd zullen worden. U vindt ons in het Brera district, Via Palermo 1, Milano.

Location Brera

Bezoek ons @ViaPalermo 1

Als u van 17 tot en met 22 april de Salone del Mobile in Milaan bezoekt, zult u waarschijnlijk ook de stad bezoeken. De Fuorisalone host vele bekende merken in de hele stad. Het Brera Design District is dit jaar de plek waar Forbo Flooring Systems zich presenteert.

CAVALLARISPAZIODANZA
Via Palermo 1
Brera District, Milaan
Openingstijden: dagelijks van 10.00u t/m 19.00u

entrata
Flotex by Starck

Preview Flotex by Starck

Met gepaste trots kondigen Forbo Flooring Systems en visionair ontwerper Philippe Starck hun innovatieve samenwerking aan: FLOTEX BY STARCK.

Zoals Starck zegt: "Niets vervangt de hand van de schilder", maar met Forbo's unieke digitale druktechniek en dankzij de ongekende technologische kwaliteiten van Flotex-vloeren, kan de visie van de maker nu op de vloer worden overgedragen.

Officiële introductiedatum: 7 juni 2018

Preview Marmoleum Splash

Marmoleum Splash is een nieuw ontwerp in de prachtige linoleumcollecties van Forbo Flooring Systems. Splash is een levendig, uitbundig en eigentijds ontwerp. Tegelijkertijd dient het als een verbinding tussen klassieke gemarmerde en uni-gedessineerde beelden in de collectie. Marmoleum Splash is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is CO2 Neutraal.

Officiële introductiedatum: januari 2019

Splash teaser
bloem

Marmoleum Blooms

EN INEENS STOND ER EEN BLOEM VAN MARMOLEUM

Kom eens dichterbij in mijn wereld.
Als kind had ik een fascinatie voor kijkdozen.
Nu probeer ik nog steeds mensen op een andere manier naar de wereld te laten kijken.
'Kan je het ook met Marmoleum?' vroeg Forbo.
Natuurlijk zei ik ja, ik zag het voor me.
Het materiaal, bedoeld voor op de vloer,
liet zich niet zomaar vormen
Met geduld en doorzettingsvermogen
zijn we er samen uitgekomen.
- Linda Nieuwstad -

Preview Fabscrap

Fabscrap: The Beauty of Imperfection

Fabscrap is gemaakt van restmateriaal dat vrijkomt bij de productie van Sphera homogeen vinyl in onze hypermoderne fabriek in Coevorden. In deze Zero Waste productieomgeving worden de korrels hergebruikt in een willekeurige mix van kleuren om een ​​premium, ftalaatvrije en bijna-nulemissie vloerbedekking te creëren die vervolgens op een gekleurde achtergrond wordt gepresenteerd. Fabscrap is verkrijgbaar in vier basistonen van beige, grijs, blauw en wit.

Officiële introductiedatum: mei 2018

Fabscrap teaser
stoel

Linoleum, a different dimension

Linoleum is bekend om zijn veelal vlakke en praktische toepasssingen. De expositie 'Linoleum, a different dimension' laat in een prachtige, theatrale omgeving een verrassende nieuwe dimensie van het materiaal zien. Ervaar hoe inspirerend het kan zijn als ontwerpers dit duurzame materiaal gebruiken voor industriële producten, zoals stoelen en tafels.