Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hoe werkt het? Informatie voor stoffeerders

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met de firma Icova.
De groene containers worden door project- en woninginrichters besteld en afgeleverd door de firma Icova. Na melding haalt Icova de container ook weer op en brengt deze naar de Forbo fabriek in Assendelft.


Hoe werkt het recycling programma?

Speciale containers

De speciale groene containers kunnen door project- en woninginrichters bij Forbo besteld worden. In samenwerking met de firma Icova wordt de container afgeleverd op het gewenste adres. Na melding zal de volle container ook weer opgehaald worden, en indien gewenst wordt er direct een lege container geplaatst.

Bij Forbo wordt de container geleegd en geïnspecteerd. De snijrestanten worden fijngemalen en de gemalen restanten worden in nieuwe banen Marmoleum verwerkt.


marmoleum_container_ gebruik

Hoe ziet de container eruit?

Recyclebaar Marmoleum

De containers zijn duidelijk herkenbaar door de groene kleur en voorzien van stickers met daarop "Recyclebaar Marmoleum". Elke container heeft een registratienummer. Dit nummer is belangrijk in de communicatie met Forbo.

De groene containers hebben deksels en vorkensleuven. De gebruiker kan de container afsluiten door middel van een ketting en hangslot. Deze worden niet meegeleverd.

containermarmoleum

Wat is de inhoud van de container?

750 liter

Dat is de inhoud van één container, gemiddeld past er ongeveer 100 m2 snijafval in de container. Rekening houdend met een snijverlies van 10%, is één container geschikt om snijrestanten van een installatievolume van 1.000m2 kwijt te kunnen.

ned_map_mini

Waar kan de container geleverd worden?

Door heel Nederland

In overleg levert Icova de container af op het gewenste adres. Dit kan zijn op een project waar Marmoleum op dat moment geïnstalleerd wordt of bij het magazijn van de project- of woninginrichter.
Na melding kan de container hier ook weer opgehaald worden. Het ophalen gebeurt binnen 4 werkdagen na melding.

ned_map_mini

Wat mag er in de container worden gegooid?

Alle Marmoleumcollecties, ongeachte dikte en collectie

Let op: er mag geen ander snijafval in de container terecht komen. Corklinoleum, Bulletin Board, Touch, Marmoleum Acoustic, Decibel en Ohmex kunnen nog niet verwerkt worden. Bij inname van de container vindt een zorgvuldige controle plaats, omdat de restanten direct in het Marmoleum productieproces terecht komen.

gebruik_container_marmoleum

Zijn er kosten verbonden aan de containers?

Vergoeding

Jazeker, we vragen een vergoeding van €50,- per container. Bij bestelling van de container ontvangt u het registratienummer van de betreffende container.

De container wordt door de firma Icova afgeleverd op het gewenste adres. Na melding zal de container weer worden opgehaald en kan er direct een lege container geplaatst worden. De levertijd van de container is circa 4 werkdagen.

Marmoleum Recycling

Hoe kan ik een container bestellen?

Service & Adviezen

Om een container te bestellen kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Service. U kunt contact opnemen met Hans Hugtenburg. Hij is te bereiken via telefoonnummer 075-647 7291