Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gezondheid, een extra stap in duurzaamheid

Voor een lange tijd lag de focus van het milieudebat op de toekomst: oplossingen zoeken voor wat toekomstige generaties belangrijk vinden. Maar ook het nu is belangrijk. De smog in Azië, de plastic soep in de oceaan en de zorg over het uitputten van de natuurlijke grondstoffen zijn allemaal onderwerpen die vandaag de dag leven. Bij Forbo concentreren we ons op wat vandaag belangrijk is en de manier waarop onze oplossingen kunnen bijdragen aan uw gezondheid.

Inter- en nationale trendrapporten omschrijven gezondheid als “nieuwe rijkdom”. De onlangs opgerichte leerstoel aan de Technische Universiteit Delft, nieuwe gezondheidsclassificatiesystemen voor gebouwen en onderzoeken naar de positieve effecten van natuur in en op de werkplaats hebben allemaal een duidelijke link naar gezondheid.

CHO L&H - vrijstaand
CHO house

Voor een goed binnenklimaat is de evaluatie en controle op de combinatie van diverse parameters (thermiek, akoestiek, verlichting en luchtkwaliteit) belangrijk en welke uitwerking deze vervolgens hebben op mensen en de gewenste positieve gebruikservaring.*

Wat kan een vloerbedrijf dan doen om bij te dragen aan de gezondheid van het individu? We bieden een breed productportfolio waardoor wij in staat zijn de beste oplossing te bieden voor elke situatie, verbeteringen mogelijk te maken en continu te innoveren.

(* Prof. dr. ir. Philomena M. Bluyssen: The indoor environment handbook).