Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Habitat for Humanity

Habitat for Humanity gelooft dat een eigen huis hét middel is om mensen te helpen uit de armoede te komen: huisvesting als basisrecht. Daarom bouwt Habitat samen met lokale vakmensen en de toekomstige huiseigenaren eenvoudige, betaalbare huizen.

Dankzij Habitat leven wereldwijd bijna 7 miljoen mensen in een veilig huis met een solide dak, stevige muren en schoon drinkwater. Forbo Flooring Systems ondersteunt Habitat for Humanity. Het sluit naadloos aan bij onze doelstellingen en competenties om te zorgen voor betere leefomstandigheden en een kwalitatief hoogwaardige oplossing in de bebouwde omgeving. Samen bouwen wij een beter leven.

www.habitat.nl

Habitat for Humanity Logo
Opperpper4all Logo

Wensstichting Oppepper4all

De vrijwilligers van Wensstichting Oppepper4all geven mensen met een chronische levens veranderende of levensbedreigende ziekte, aandacht en vreugde en vervullen hun allerliefste- soms laatste- wens.Mensen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst en ziekenhuisbehandelingen.

O4all-NL haalt deze mensen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer mens zijn en geen patiënt. Dit geeft deze mensen en hun dierbaren kracht en energie om een vaak onzekere toekomst aan te kunnen.
Forbo Flooring Systems ondersteunt de stichting, zodat we samen nog meer –soms laatste- wensen kunnen vervullen.

www.oppepper4all.nl

Forbo zet extra stappen in Bangladesh
Forbo Flooring helpt de medewerkers van toeleverancier Janata Jute Mills in Banglades met medische zorg, schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en de aanleg van riolering. Vanzelfsprekend werken er geen kinderen bij deze weverij van jute, dat als ingrediënt (ondergrond, red.) van Marmoleum wordt gebruikt.

Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds helpt gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. Het Kinderfonds bouwt daartoe onder meer de Ronald McDonald Huizen, waar ouders logeren om dicht in de buurt van hun zieke kind te kunnen zijn.


Forbo Flooring Systems onderschrijft vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid de doelstellingen van het Ronald McDonald Kinderfonds en ondersteunt het Kinderfonds in materieel en immaterieel opzicht.
Voor een periode van vier jaar heeft Forbo de vloeren voor Ronald McDonald Huizen en Ronald McDonald projecten gesponsord. In 2013 heeft een team van Forbo medewerkers meegedaan aan HomeRide.
De ploeg fietste, in estafette, langs zes Ronald McDonald huizen en twee Ronald McDonald vakantielocaties. Non stop, 500 km binnen 24 uur, dag en nacht!

www.kinderfonds.nl

Ronald McDonald Kinderfonds Logo