Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Creating better indoor environments

Een vloer is een intrinsiek onderdeel van elk gebouw, vertegenwoordigd in elke vierkante meter van scholen, zorginstellingen, werkplekken, recreatiecentra en thuis. Forbo's vloeren zijn ontworpen om een veilige, hygiënische en comfortabele omgeving te realiseren, wat bijdraagt aan uw gezondheid.

CHO schoonmaken
CHO basisschool

Scholen & crèches

Kinderen besteden veel tijd binnenshuis, thuis en op school of op de crèche. Uit luchtkwaliteittests blijkt dat kinderen in het basisonderwijs worden blootgesteld aan grote concentraties CO2 en aan verhoogde niveaus van vluchtige organische stoffen en biologische verontreinigingen. Astma en allergische aandoeningen zijn de meest voorkomende chronische aandoeningen bij kinderen en hebben de afgelopen jaren veel terrein gewonnen. De aandoening kan niet verklaard worden door genetische veranderingen en is waarschijnlijk toe te schrijven aan veranderingen in de blootstelling aan milieuvervuiling en/of levensstijl.

Forbo's Marmoleum wordt gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen en zijn PVC-vrij, hebben lage emissiewaarden en zijn gemakkelijk te reinigen. Samen met een goed aangelegd entreesysteem, zorgen de vloeren voor een beter binnenmilieu in het onderwijs.

Op kantoor

Het kantoor, is één van de meest gestandardiseerde ruimtes in gebouwen wereldwijd. Ze hebben veelal airco, mechanische ventilatie en verlichting en ze vereisen een hoge mate van energie, wat het binnenklimaat beïnvloedt. En er is steeds meer kennis over het effect van een kantoorinrichting op het welzijn en productiviteit van een werknemer. Daardoor is er een duidelijke focus ontstaan voor het creëren van een goede werkruimte waarin alle factoren gecombineerd worden tot een inspirerend interieur.

Vloeren die een sterk ontwerp mogelijk maken, levendig, natuurgericht, comfortabel en akoestisch zijn nemen een prominente plaats in binnen onze collecties om hier een bijdrage aan te leveren.

CHO kantoor
CHO gastvrijheid en recreatie

Gastvrijheid & recreatie

Focus op individualiteit en branding, dat zijn vaak speerpunten in het ontwerp en uitstraling van een gebouw binnen dit segment. Niet alleen uitstraling, comfort en welzijn zijn belangrijk, maar ook veiligheid en hygiëne. Een snelle en soepele manier van installeren, schoonmaken en onderhouden zijn na installatie belangrijke speerpunten.

Onze collecties bieden daar een grote keuzemogelijkheid in.