Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Onze duurzame idealen

Forbo levert vloeroplossingen die bijdragen aan een hygiënisch en veilig interieur. Niet alleen in werkomgevingen, maar ook waar mensen wonen en elkaar ontmoeten. De Forbo Committed to the Health of One filosofie is gebaseerd op 3 pijlers; Gezondheid & Veiligheid, Gezondheid & Hygiëne en Gezondheid & Welzijn.

CHO logo

Gezondheid

Met gezondheid bedoelen we een veilige, schone en comfortabele omgeving, zowel thuis als op het werk. Maar gezondheid is meer dan dat, een meer holistische kijk op hoe u uw leven leeft. Met onze vloeroplossingen is het onze ambitie om een positieve bijdrage te leveren aan uw gezondheid en welzijn. Onze inzet voor duurzaamheid is daarmee een toewijding aan uw gezondheid.

Hygiëne

Gezondheid & Veiligheid

In een veilig interieur zijn de vloeren niet giftig, hebben ze een lage uitstoot en voldoen ze aan alle internationale standaarden.
Maar veiligheid is een breder begrip. Een veilige vloer is ontworpen om ongelukken te voorkomen, begeleidt mensen met een visuele beperking en stelt dementiepatiënten gerust. Maar een veilige vloer creëert ook een veilig interieur in cleanroom facilities en operatiekamers.

CHO school - vrijstaand

Gezondheid & Hygiëne

Hygiënische vloeren zijn ontworpen om eenvoudig schoon gehouden te kunnen worden, fijnstof te vangen en om allergieën te voorkomen.
Dit kan om diverse redenen nodig zijn. Bijvoorbeeld in een hightech cleanroom met gevoelige apparatuur, in een gezondheidsinstelling met primaire focus op infectiepreventie of in een dagverblijf waar de vloer een speelveld is.
Of bij de ingang van uw gebouw, want een goed entreesysteem voorkomt dat er überhaupt vuil en stof het gebouw in komt.

CHO Hygiëne - vrijstaand

Gezondheid & Welzijn

Onze zintuigen spelen een grote rol in de mate waarin we comfort en welzijn ervaren. De vloer draagt bij aan een prettige akoestiek, ondersteunt de natuurlijke lichtbronnen of verlaagt stress door de samenstelling van natuurlijke grondstoffen. De kleur en ontwerp dragen bij aan het creëren van een prettige atmosfeer in de ruimte, laat mensen ontspannen of juist energiek voelen. Bovendien geloven wij in natuurlijke en duurzame materialen, zij zijn beste basis voor de gezondheid en welzijn op de lange termijn.

CHO student - vrijstaand