Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hitachi Rail

Forbo Flooring Systems werkt momenteel nauw samen met Hitachi Rail aan tal van nieuwbouwprojecten voor treinvoertuigen, waaronder; Trans Pennine Express, Abelio Scot Rail, West of England en IEP Great Western Main Line / East coast Main Line. Alle voertuigen hebben Coral Classic FR in de vestibulezones en het Abelio Scot Rail-project heeft ook Coral Move FR-vloerbedekking in de salons.

Download de case study over Hitachi Rail

Hitachi Rail Coral Move FR 2018
Tessera railway flooring

East Midlands Trains

Er zijn niet veel omgevingen die lastiger zijn voor vloerbedekkingen dan de binnenkant van een drukke salonwagen. De partijen die betrokken zijn bij de interieurinrichting van nieuw en gerenoveerd rollend materiaal moeten zeker zijn dat de door hun gekozen producten beschikken over de uitzonderlijke duurzaamheid die nodig is om het uiterlijk en de prestaties in stand te houden. Hierbij moeten ze bovendien rekening houden met hoe vaak de vloeren worden belopen of bereden door zware rollende bagage en karretjes, alsook met de strenge reinigingsregimes in omgevingen waarin reizigers worden vervoerd.

Download de East Midlands Case study

Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandse Spoorwegen, de grootste spoorwegmaatschappij voor reizigersvervoer in Nederland, is gestart met een belangrijk project om hun treinen te moderniseren. 250 intercity-dubbeldekkertreinen worden gerenoveerd.

Download de Case study over de Nederlandse Spoorwegen

Marmoleum Striato - Dutch railways
Translink NI Railways Coral

Translink NI Railways

Translink NI Railways heeft haar rollend materiaal recent uitgebreid met 20 nieuwe Class 4000 treinen van CAF in een van haar grootste inkoopprojecten ooit. De nieuwe treinen kwamen gedurende 2011 en 2012 in dienst. Ze zijn voorzien van talrijke verbeteringen aan het design van het interieur en exterieur, waardoor de vloot nu weer bij de tijd en de klantervaring aanzienlijk verbeterd is.

Download de Translink NI Railways case study

Kiwi Rail

KiwiRail, de grootste spoorwegmaatschappij in Nieuw-Zeeland, breidt haar hoogwaardige toeristische vloot uit met zestien nieuwe 'panoramawagens'. Op deze manier wil ze vakantiegangers uit de hele wereld een betere ervaring bieden terwijl zij door enkele van de meest spectaculaire en adembenemende landschappen van het land reizen. Forbo Flooring Systems werkte samen met Barnacle Design, designconsultants uit Auckland, om de nieuwe wagens te voorzien van een moderne vloerbedekking op basis van textiel.

Download de Kiwi Rail Case study

Kiwi Rail
Russian Railways

Russian Railways

In nauwe samenwerking met Transport Technic, een Russische distributeur die veel ervaring heeft met spoorwegmaatschappijen, heeft Forbo gezorgd voor de noodzakelijke certificering betreffende de naleving van de Russische brandveiligheidsvoorschriften. Verder heeft Forbo met succes proeven voor twee van haar hoog presterende commerciële vinylvloerbedekkingen doorstaan. Tot nu toe werd meer dan 30.000 m² van de twee gecertificeerde vloerbedekkingen geleverd aan Moscow Locomotive Repair Works, een dochtermaatschappij van Russian Railways, voor gebruik bij de renovatie van elektrische treinwagons, als onderdeel van een lopend moderniseringsproject.

Download de Russian Railways Case Study

Auckland Transport

Forbo Flooring Systems levert vloerbedekkingen voor een vloot van 57 nieuwe elektrische treinen die gebouwd worden door de Spaanse treinbouwer Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) voor Auckland Transport, een nieuw opgerichte lokale overheidsorganisatie die aan het hoofd staat van de ontwikkeling van een nieuw geïntegreerd transportsysteem doorheen de grootste stad in Nieuw-Zeeland.

Download de Auckland rail case study

Auckland Transport Tessera
Virgin Rail

Virgin Trains East Coast

Toen Virgin Trains East Coast in 2015 de treinlijnen aan de Amerikaanse oostkust overnam, besloot het bedrijf de treinvloot opnieuw aan te kleden en de branding aan te passen. Een van de uitdagingen was een vloerbedekking kiezen die er mooi uitzag, voldeed aan alle brand- en veiligheidsvereisten én tegelijk slijtvast en gemakkelijk schoon te maken was. Forbo Flooring heeft de ruimste selectie vloerproducten voor treinen en vinkte dus met gemak alle vakjes aan. In achttien maanden tijd was het innovatieve project volledig afgerond, van eerste ontwerp tot uiteindelijke plaatsing.

Download de Virgin Trains East Coast case study