Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Speciale vloeren voor maritiem gebruik

Voor cruiseschepen en passagiersveerschepen zijn vloeren één van de moeilijkste gebieden om een hoog niveau van uitstraling en design te handhaven. Het intensieve gebruik en IMO-certificering zijn de belangrijkste bepalende factoren bij het specificeren van een vloerbedekking. Er zijn twee specifiek aanbevolen vloerproducten die uitermate geschikt zijn voor het maritieme milieu. Flotex FR en Coral T32.

Download onze Marine brochure (ENG)

Viking Line Transport
Forbo Flotex Marine Transport

Flotex FR

Flotex FR - IMO is een flocked vloerbekleding ontworpen om volledig te voldoen aan de eisen van de IMO-resolutie MSC 61 (67): Bijlage 1: Deel 2 en IMO-resolutie A.653 (16), zoals gewijzigd bij IMO-resolutie MSC 61 (67): Bijlage 1: deel 5.

De voordelen:
• Het Nylon 6.6 zorgt voor een hoge duurzaamheid
• Hygiënisch. De vloer is eenvoudig te reinigen door de korte nylonvezels
• Bacteriostatisch
• Zorgt voor een verbeterde binnenluchtkwaliteit
• Antislip

Flotex collecties

Download de technische specificaties van Flotex FR

Coral T32 Marine

Deze speciaal aangepaste versie van Coral T32 voldoet aan alle brandveiligheidsnormen die de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) stelt voor producten die worden gebruikt in zeeschepen.

De backing systemen en garen zijn zo geproduceerd dat deze aan de strenge rook giftigheid en lage vlamspreiding normen voldoen die nodig zijn om de IMO "Wheelmark" te behalen.

Als gevolg hiervan kan Coral T32 Marine met vertrouwen worden gebruikt in cruiseschepen, veerboten, charter boten en andere zeewaardige schepen, in aanvulling op offshore-installaties waar de "Wheelmark" classificatie is vereist.

Download de technische specificaties van Coral T32 FR

Coral T32 Marine Transport