Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bus & Coach Step safety vinyl flooring
Bus & Coach Step safety vinyl flooring

Step veiligheidsvloeren

Surestep en Safestep vormen samen het slipbestendige assortiment veiligheidsvinyl van Forbo Flooring. Deze vloeroplossingen zijn versterkt met siliciumcarbide- of aluminiumoxidedeeltjes om een slipbestendigheid van R10 tot R12 te garanderen.

De Wood- en Stone-designs geven luxueuze touringcars een extra klassevolle uitstraling en creƫren een warme, gezellige sfeer in bussen. Met hun ruime kleurenpalet en hoge slijtvastheid zijn de Step veiligheidsvloeren geschikt voor talloze toepassingen in de transportindustrie.

Ontdek de Step reeks
Vraag een gratis staal aan

Flotex gevlokte vloerbedekking

Flotex is een unieke gevlokte vloerbedekking die eruitziet en aanvoelt als tapijt, maar die door de rechte vezels even onderhoudsvriendelijk is als een stevige vloerbedekking.

Flotex heeft een zacht, fluweelachtig oppervlak dat comfortabel aanvoelt en extreem slipbestendig is. Flotex bestaat uit een vaste, versterkte basislaag van vinyl en een dicht gevlokt oppervlak van nylon 6.6-vezels die stevig in de onderlaag verankerd zitten.

Onze Flotex Vision-vloerbedekkingen zijn digitaal geprint en verkrijgbaar in meer dan vijfhonderd designs. Vindt u niet de look die u zoekt? Onze vloeren zijn ook volledig personaliseerbaar.

Ontdek de Flotex reeks
Vraag een gratis staal aan

Bus & Coach Flotex flooring
Eternal - Bus & Coach vinyl flooring

Eternal vinylvloeren

De nieuwe Eternal vinylcollectie combineert unieke ontwerpen met duurzame kwaliteit.
De collectie geeft een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, in een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.

Ontdek de Eternal reeks
Vraag een gratis staal aan

Coral entreesysteem

Een goed entreesysteem kan een zeer effectieve manier zijn om de kosten van reiniging, reparatie en onderhoud te verminderen. De Coral-collectie houdt tot maximaal 94% van het vuil en vocht tegen dat wordt binnen gebracht door voetverkeer, hierdoor kunnen de schoonmaakkosten worden verlaagd en wordt de levensduur van uw interieur verlengd. Daarnaast zorgt Coral ervoor dat de vloer niet glad wordt en er dus geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Bekijke de Coral collectie
Vraag een gratis staal

Coral - Bus & Coach entrance flooring