Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bus & Coach Stairs
Bus & Coach Step

Veiligheidsvloeren

Een groot deel van de uitglij-ongelukken wordt veroorzaakt door een gladde vloer. Door te kiezen voor een Step vinylvloer kan het aantal ongevallen als gevolg van uitglijden aanzienlijk worden verminderd. De collectie biedt drie varianten met diverse niveaus van antislipweerstand en is speciaal gemaakt voor bus & coach toepassingen.

Bekijk onze step antislip collectie
Vraag een gratis staal aan

Flotex

Ontdek de kracht en de duurzaamheid van Flotex: de enige textiele vloer die volledig nat gereinigd kan worden!

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid, ze en geven ook een prettig gevoel van comfort en ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes. Een extra voordeel, na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.

Bekijk onze Flotex collectie
Vraag een gratis staal aan

Bus & Coach Flotex
Transport vloeren

Eternal vinylvloeren

De nieuwe Eternal vinylcollectie combineert unieke ontwerpen met duurzame kwaliteit.
De collectie geeft een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, in een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.

Bekijk onze Eternal collectie
Vraag een gratis staal aan

Coral

Een goed entreesysteem kan een zeer effectieve manier zijn om de kosten van reiniging, reparatie en onderhoud te verminderen. De Coral-collectie houdt tot maximaal 94% van het vuil en vocht tegen dat wordt binnen gebracht door voetverkeer, hierdoor kunnen de schoonmaakkosten worden verlaagd en wordt de levensduur van uw interieur verlengd. Daarnaast zorgt Coral ervoor dat de vloer niet glad wordt en er dus geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Bekijk onze Coral collectie
Vraag een gratis staal aan

Bus & Coach Coral