Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Een veilige en schone workout

Sportdranken en spatten van het zweet zijn een essentieel onderdeel van het dagelijks leven in een drukke sportschool, waardoor het gemak van schoonmaken en onderhoud een must is om ervoor te zorgen dat uw sportschool een gastvrije plek blijft om te trainen. Uitglijden tijdens een intensieve sport moet worden voorkomen, en gespecialiseerde sportvloeren kunnen daarbij helpen.

Marmoleum Sport Sportarten
Linoleum Sport

Marmoleum Sport vloeren

De nummer één sportvloer voor sport- en multifunctionele zalen
Vloerbedekking in sport- en multifunctionele zalen moeten aan uitgebreide eisen voldoen. Een sportvloer met Marmoleum Sport vermindert de kans op blessures en het risico op spiervermoeidheid en overbelasting. De bovenste laag staat garant voor optimale prestaties op het gebied van antislip.

De natuurlijke winnaar
Het is de samenstelling van de ingrediënten die Marmoleum Sport zo uniek maakt. De vloer voldoet aan alle eisen van een ecologisch superieur product constructie en combineert een schat aan positieve prestatie-eigenschappen, het eindresultaat van de samenstelling van het materiaal als zodanig.
Bekijk onze linoleum sport vloeren

Flotex

Ontdek de kracht en de duurzaamheid van Flotex, een unieke gevlokte vloerbekleding, die het resultaat zijn van bijna 80 miljoen 6,6 polyamide vezels per vierkante meter. Ervaar de rust en het comfort, die vaak geassocieerd worden met tapijt, door de zachte, veerkrachtige rug die de basis vormt.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Dankzij de zeer effectieve anti-microbiële behandeling Sanitized®, biedt Flotex duurzame bescherming tegen bacteriën, waaronder MRSA, E. coli en de ontwikkeling van muffe geur en schimmelgroei. Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Ontdek onze Flotex collectie

Flotex
Eternal project vinyl

Eternal algemeen toepasbaar vinyl

In de nieuwe Forbo Eternal 'algemeen toepasbaar' vinyl collectie vindt u een prachtige combinatie met sterke duurzame state of the art ontwerpen.

De collectie biedt een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, samen met een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.
Bekijk onze Eternal collectie

Coral

Onze Coral schoonloopmatten collectie is special ontworpen om de beste prestatie te leveren voor specifieke doeleinden. Zo is er altijd wel een schoonloopmat die aan uw wensen voldoet. Bekijk onze Coral collectie

Coral Duo