Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Overal een vloer

De beleving van een klant in elke winkelomgeving gaat veel verder dan alleen maar de producten in de winkel. Vanaf de eerste indruk wanneer de klant binnenkomt tot het navigeren door de gangpaden, het portfolio en de producten van Forbo maken de keuze makkelijk voor u om de perfecte vloer te vinden voor uw locatie.

Allura click
Eternal shop

Eternal algemeen toepasbaar vinyl

In de nieuwe Forbo Eternal 'algemeen toepasbaar' vinyl collectie vindt u een prachtige combinatie met sterke duurzame state of the art ontwerpen.

De collectie biedt een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, samen met een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.
Bekijk onze Eternal collectie

Marmoleum

Marmoleum, onze duurzame vloeroplossing, biedt een schat aan kleuren en superieure krasbestendigheid in combinatie met de mogelijkheid om beschadigde oppervlakken te repareren.
Bekijk onze Marmoleum collectie

Marmoleum Modular
Allura luxury vinyl tiles

Allura

De mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. Door persoonlijk advies zorgen wij er samen voor dat u de beste keuze in vloeren maakt. Daarnaast wordt de collectie volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd; u bent verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Vanzelfsprekend voldoet de collectie aan alle Nederlandse en Europese regels. Met drie miljoen vierkante meter Allura reeds geïnstalleerd in de markt is Allura altijd een goede referentie. Alle Allura collecties (m.u.v. Flex) zijn ftalaatvrij.
Bekijk onze Allura collectie

Step

Het vinden van een vloerbedekking voor ruimtes met voedingswaren die zowel gemakkelijk te reinigen en toch esthetisch aantrekkelijk is, kan vaak een moeilijke taak zijn.

Voor onze collectie projectvinyl tot onze luxe vinyl tegels geldt dat u voor optimale prestaties niet moet inboeten aan uiterlijk of stijl.

Voor gebieden waar voedsel wordt bereid is hogere slipweerstand een vereiste. Onze Step saftey vinyl collectie biedt een scala aan HSE compliant vloerbedekking.

Step safety vinyl kan worden gebruikt overal waar mensen werken, leren, spelen of hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren aangezien de slipvastheid een belangrijke overweging is bij de totstandkoming van veilig werken, wonen en openbare omgevingen.

De instrooiing van de unieke Step Crystals – die in veel dessins gebruikt worden – dragen bij aan de frisse en heldere uitstraling van de vloeren. Daarnaast bestaan de Step Crystals uit gerecycleerd materiaal.
Bekijk onze Step safety vinyl collectie

Step safety vinyl
Flotex Metro grape

Flotex

Flotex geeft u de warmte, antislip en geluiddempende eigenschappen van tapijt, maar kan eenvoudig worden gereinigd. Ideaal voor drukke ruimtes zoals kleedkamers.
Bekijk onze Flotex collectie

Sphera

Sphera is de nieuwe naam van de collectie hoogwaardig homogeen vinyl van Forbo.
Ontworpen en ontwikkeld door het ontwerpteam van Forbo, gemaakt met ultramoderne technologie in een geavanceerde ‘greenfield’ omgeving, resulterend in homogeen vinyl van extreem hoge kwaliteit en zónder richting. Sphera bestaat uit drie collecties met elk hun eigen opvallende dessin en toepassing.
Bekijk onze Sphera collectie

Sphera Evolution 50441 - 50475
Entrance, Coral Duo

Coral

Het verminderen van uitglijden
Schoonloopsystemen die worden gebruikt in de hoofdingangen verwijderen vuil en vocht van schoenzolen en wielen met als resultaat een schone, nette en veilige gastvrije omgeving voor uw bezoekers.

De eerste indruk telt
U kan uw ingang personaliseren met uw logo of een welkomstbericht. Zo creëert u een professionele en gastvrije ingang.

Niet alleen producten maar ook advies
Wij maken entreesystemen, zowel veerkrachtige als van textiel. Forbo begrijpt de impact van een totaaloplossing. Wij bieden u onpartijdig advies over de beste manier om de grootte en het ontwerp van uw entree te plannen en hoe u dankzij een effectieve ingang op lange termijn op schoonmaakkosten kunt besparen.

Onze Coral schoonloopmatten collectie is special ontworpen om de beste prestatie te leveren voor specifieke doeleinden. Zo is er altijd wel een schoonloopmat die aan uw wensen voldoet.
Bekijk onze Coral collectie