Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

DYNAMIEK VAN EEN GEBOUW

Als ontwerpers bij Forbo zijn we ervan overtuigd dat onze producten een onlosmakelijk deel zijn van het design en de uitstraling van de gebouwen waar ze worden geplaatst.

Onze ambitie begint met het creƫren van een beter binnenklimaat.

Daarom zien we design als een samenwerkingsproces waarbij de menselijke beleving centraal staat.

Halifax Allura Flex
receiving

WELKE VLOER VOOR WELKE ZONE? 5 THEMA'S

Elke winkel en elk winkelcentrum heeft een eigen dynamiek, en bij elke zone in een gebouw hoort een thema. Wij brengen de behoeften voor deze zones in kaart met behulp van vijf thema's: Ontvangen, Verplaatsen, Verbinden, Concentreren en Heropladen.

REFERENTIES IN RETAIL

Vele winkels over de hele wereld gebruiken Forbo vloeren. Bezoek onze referentiesectie en laat u inspireren door bestaande Forbo vloeroplossingen in een winkelomgeving. Ons referentie-overzicht helpt u om te zien welke producten gebruikt worden en hoe ze worden toegepast.

Onze wereldwijde referenties

Flotex Colour - 982007, 982020, 982037
Bespoke Design Service

VLOERPLANNER EN ONTWERPSERVICE

Onze tools en diensten maken het u gemakkelijk om zelf uw vloer te ontwerpen en een beeld te krijgen van welke look het best in uw winkelontwerp past. Met onze vloerplanner visualiseert u al onze vloeren in een retailomgeving. U kunt zelfs elementen combineren om te bekijken of ze bij elkaar passen.

LAAT UW CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP IN ONZE VLOERPLANNER

Onze designservice gaat zelfs nog verder, want we helpen u met plezier uw vloer te ontwerpen. Ons ontwerpteam staat voor u klaar: neem contact op, vertel wat u wilt en stuur foto's van de huidige situatie of de gewenste oplossing. Vervolgens bezorgen onze ontwerpers u een reeks vloerplannen en stellen ze de geknipte producten voor.
Contacteer ons design team

Stores we love

Op ons Pinterest bord verzamelen we referenties en winkelontwerpen waar we dol op zijn. Volg ons Retail Interiors bord en doe regelmatig nieuwe inspiratie op. We delen meerdere voorbeelden van Forbo vloeren in verschillende winkelomgevingen.
Pinterest stores we love

Wilt u ook voorbeelden van Forbo vloeren in andere segmenten zien? Bezoek dan ons algemeen Forbo Flooring Systems Pinterest bord.
Forbo Flooring Systems op Pinterest

Pinterest