Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Overal een vloer

De woonruimtes en slaapkamers van bewoners zijn plekken waar zij zich rustig kunnen terugtrekken en van een goede nachtrust kunnen genieten. Maar met klauterende kleinkinderen en vallende mokken thee weten we dat zelfs persoonlijke ruimtes heel wat te verduren krijgen.

Gemeenschappelijke ruimtes moeten niet alleen een fijne, comfortabele, sociale omgeving zijn voor de bewoners, ze moeten ook de slijtage van de dagelijkse routine aankunnen. Forbo biedt een scala aan producten die helpen om gemeenschappelijke woonruimtes van functionele gebieden te transformeren naar het hart van de faciliteit.

ouderenzorg
Flotex and dementia

Flotex

Ontdek de kracht en de duurzaamheid van Flotex, een unieke gevlokte vloerbekleding, die het resultaat zijn van bijna 80 miljoen 6,6 polyamide vezels per vierkante meter. Ervaar de rust en het comfort, die vaak geassocieerd worden met tapijt, door de zachte, veerkrachtige rug die de basis vormt.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Dankzij de zeer effectieve anti-microbiële behandeling Sanitized®, biedt Flotex duurzame bescherming tegen bacteriën, waaronder MRSA, E. coli en de ontwikkeling van muffe geur en schimmelgroei. Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Bekijk onze Flotex collectie

Eternal algemeen toepasbaar vinyl

In de nieuwe Forbo Eternal 'algemeen toepasbaar' vinyl collectie vindt u een prachtige combinatie met sterke duurzame state of the art ontwerpen.

De collectie biedt een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, samen met een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.
Bekijk onze Eternal collectie

Eternal keuken
Allura Wood w66063

Allura

De mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. Door persoonlijk advies zorgen wij er samen voor dat u de beste keuze in vloeren maakt. U bent verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Vanzelfsprekend voldoet de collectie aan alle Europese regels. Met drie miljoen vierkante meter Allura reeds geïnstalleerd in de markt is Allura altijd een goede referentie. Alle Allura collecties (m.u.v. Flex) zijn ftalaatvrij.
Bekijk onze Allura collectie

Marmoleum

Marmoleum, onze duurzame vloeroplossing, biedt een schat aan kleuren en superieure krasbestendigheid in combinatie met de mogelijkheid om beschadigde oppervlakken te repareren.
Bekijk onze Marmoleum collectie

Marmoleum
Entrance, Coral Duo

Coral

Als het gaat om verzorgingshuizen, zijn het niet alleen de voeten van de bewoners waar je aan moet denken. De hele dag lopen medewerkers en bezoekers van buiten naar binnen en verplaatsen onnoemelijk veel vuil en vocht van de ene naar de andere locatie. Hierdoor ziet uw interieur er niet langer representatief uit. Daarnaast kan uw vloer hierdoor beschadigd raken. Bovendien kan dit ook veiligheidsrisico’s opleveren. Elke entree van een gebouw heeft dus bescherming nodig.

Forbo’s schoonloopsystemen leveren superieure prestaties, zelfs onder zware omstandigheden. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder; het vuil wordt buiten gehouden. Door de subtiele, maar ook uitgesproken dessins en eigentijdse kleuren past de schoonloopmat in ieder interieur.

Onze Coral schoonloopmatten collectie is special ontworpen om de beste prestatie te leveren voor specifieke doeleinden. Zo is er altijd wel een schoonloopmat die aan uw wensen voldoet.
Bekijk onze Coral collectie

Step antislip vinyl

Veiligheid eerst
In rusthuizen is antislip een doorslaggevende factor in gebieden waar water de veiligheid kan beïnvloeden. Het is goed voor de gemoedsrust van de bewoners, wetende dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over eventueel uitglijden wanneer ze de badkamer gebruiken.

Vloeren voor natte ruimtes
Een modern, organisch dessin met een volkomen nieuwe reliëfstructuur die speciaal is ontwikkeld voor blootsvoets gebruik. De vloer kan door zijn flexibiliteit perfect worden geïnstalleerd in de ruimtes waar hij voor bedoeld is. De moderne en heldere collectie sluit naadloos aan bij de hygiënische en specifieke eisen die gelden voor dergelijke vertrekken, zoals doucheruimtes en rondom zwembaden.
Bekijk onze vloeren voor natte ruimtes

Step safety flooring

Step antislip-vinyl kan worden gebruikt overal waar mensen werken, leren, spelen of hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren aangezien de slipvastheid een belangrijke overweging is bij de totstandkoming van veilig werken, wonen en openbare omgevingen.

De instrooiing van de unieke Step Crystals – die in veel dessins gebruikt worden – dragen bij aan de frisse en heldere uitstraling van de vloeren. Daarnaast bestaan de Step Crystals uit gerecycleerd materiaal.
Bekijk onze Step antislip vinyl collectie

Safestep Aqua misty 180012