Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Overal een vloer

Of het nu een kinderdagverblijf, academie of universiteit is, een klaslokaal moet warmte uitstralen, duurzaam zijn en rustige sfeer creëren voor de leerlingen zodat ze zo efficiënt mogelijk kunnen leren. Forbo Flooring biedt een scala aan opties aan die aan deze eisen kan voldoen, met een breed kleurenpalet voor elk ontwerp.

Allergy UK seal of approval
Forbo erkent dat het belangrijk is om blootstelling aan de oorzaken van allergische aandoeningen, zoals astma, rhinitis en eczeem te minimaliseren.

Flotex en Marmoleum zijn de enige vloerbedekking die hebben bewezen een positief effect te hebben op mensen met een allergie door te helpen bij een schone en frisse omgeving. Zij doen dit door het vangen of het verminderen van schadelijke allergenen en deze pas vrij te geven wanneer de vloer wordt gereinigd.

Maak het persoonlijk
Symbolen en vormen kunnen worden verwerkt in de vloer voor een interessanter en behulpzaam ontwerp voor de leerlingen en bezoekers in het gebouw.

Flotex Linear
Arch_44

Marmoleum

Marmoleum, onze duurzame vloeroplossing, biedt een schat aan kleuren en superieure krasbestendigheid in combinatie met de mogelijkheid om beschadigde oppervlakken te repareren.

Bekijk onze Marmoleum collectie

Flotex

Ontdek de kracht en de duurzaamheid van Flotex, een unieke gevlokte vloerbekleding, die het resultaat zijn van bijna 80 miljoen 6,6 polyamide vezels per vierkante meter. Ervaar de rust en het comfort, die vaak geassocieerd worden met tapijt, door de zachte, veerkrachtige rug die de basis vormt.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Dankzij de zeer effectieve anti-microbiële behandeling Sanitized®, biedt Flotex duurzame bescherming tegen bacteriën, waaronder MRSA, E. coli en de ontwikkeling van muffe geur en schimmelgroei. Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Bekijk onze Flotex collectie

Flotex Vision American Oak
Sarlon acoustic

Sarlon akoestisch vinyl

Geluidshinder beperken is van essentieel belang om stress te verminderen en het welzijn, het comfort en de productiviteit van mensen die werken of leren te bevorderen. Uniek aan Forbo is dat u in een omvattende collectie akoestisch projectvinyl de meest uiteenlopende producten vindt om tot een volledige akoestische vloeroplossing te komen voor elke toepassing.

Geluid beperk je het best bij de bron. Daarom zijn akoestische vloeren van essentieel belang om de geluidshinder in gebouwen te beperken. Forbo Flooring is een specialist in akoestische vloeren, met meer dan 30 jaar ervaring. In ons gamma akoestische vinylvloeren vindt u vloeren met een contactgeluidvermindering van 15 en 19 dB.
Bekijk onze akoestische vloeren collectie

Eternal algemeen toepasbaar vinyl

In de nieuwe Forbo Eternal 'algemeen toepasbaar' vinyl collectie vindt u een prachtige combinatie met sterke duurzame state of the art ontwerpen.

De collectie biedt een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, samen met een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.
Bekijk onze Eternal collectie

Eternal wood
Sphera Element 50046

Sphera

Sphera is de nieuwe naam van de collectie hoogwaardig homogeen vinyl van Forbo.
Ontworpen en ontwikkeld door het ontwerpteam van Forbo, gemaakt met ultramoderne technologie in een geavanceerde ‘greenfield’ omgeving, resulterend in homogeen vinyl van extreem hoge kwaliteit en zónder richting. Sphera bestaat uit drie collecties met elk hun eigen opvallende dessin en toepassing.
Bekijk onze Sphera collectie