Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allergie vrij

Flotex en Marmoleum, beide vloeren van Forbo Flooring Systems, hebben de prestieuze "Seal of Approval" ontvangen van Allergy UK. Met het juiste onderhoudsmethode verminderd het allergenen of huisstofmijt die zich normaal in vloerbedekking nestelen.

Uit een recent rapport door Allergy UK zijn er minstens 12 milljoen mensen die "allergisch zijn voor hun eigen huis" - waarvan 58% zegt dat huisstofmijt de reden is voor deze allergie. Om een bettere leefomgeving te creeren mag dit worden genegeerd. Dit geldt tevens voor educatieve, kantoren en zorg en welzijn instellingen - en alle andere omgevingen waar mensen voor lange periodes aanwezig zijn.

BAF Seal of Approval
Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum, onze duurzame vloeroplossing, biedt een schat aan kleuren, superieure krasbestendigheid, in combinatie met de mogelijkheid om beschadigde oppervlakken te repareren.
Bekijk onze Marmoleum collectie

Flotex

Ontdek de kracht en de duurzaamheid van Flotex die het resultaat zijn van bijna 80 miljoen 6,6 polyamide vezels per vierkante meter. Ervaar de rust en het comfort, die vaak geassocieerd worden met tapijt, door de zachte, veerkrachtige rug die de basis vormt.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Bekijk onze Flotex collectie

Flotex Vision