Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Overal een vloer

Als het gaat om vloeren in commerciële gebouwen, gaat het vaak verder dan alleen de algemene kantoorruimtes. Of u nu de gemeenschappelijke ruimtes zoals entrees of toiletten wilt opknappen, of meer de behoefte hebt aan iets unieks om de "wow"-factor te geven, Forbo biedt totaal vloeroplossingen van één leverancier.

1119575_small_p35-A
Coral

Coral

Onze Coral schoonloopmatten collectie is special ontworpen om de beste prestatie te leveren voor specifieke doeleinden. Zo is er altijd wel een schoonloopmat die aan uw wensen voldoet.

Tessera & Flotex tapijttegels

Tessera biedt aantrekkelijke en slijtvast getufte tapijttegels in diverse constructies en texturen, ontworpen om specifieke esthetische en betere prestaties te leveren.

Onze Flotex kleurencollectie en de meeste van de dessins van de lineair collectie zijn ook verkrijgbaar in tegels.
Bekijk onze tapijttegelcollectie

Flotex in Büroumgebungen
Allura Flex

Allura Flex loslegtegels

Allura Flex is een collectie van hoge kwaliteit, vormvast, heterogene vinyl tegels en planken. Verkrijgbaar in 36 modellen, variërend van natuursteen en hout tot interessante metallic en getextureerde effecten, de collectie biedt iets voor alle commerciële vloeren.

Ideaal om te gebruiken in combinatie met tapijttegels, Allura Flex heeft een spoorbreedte van 5 mm met een 1 mm transparante slijtlaag en beproefde PUR Pearl® finish.
Bekijk onze Allura Flex collectie

Eternal algemeen toepasbaar vinyl

In de nieuwe Forbo Eternal 'algemeen toepasbaar' vinyl collectie vindt u een prachtige combinatie met sterke duurzame state of the art ontwerpen.

De collectie biedt een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, samen met een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.
Bekijk onze Eternal collectie

Eternal
Sphera Energetic 50213-51215

Sphera

Sphera is de nieuwe naam van de collectie hoogwaardig homogeen vinyl van Forbo.
Ontworpen en ontwikkeld door het ontwerpteam van Forbo, gemaakt met ultramoderne technologie in een geavanceerde ‘greenfield’ omgeving, resulterend in homogeen vinyl van extreem hoge kwaliteit en zónder richting. Sphera bestaat uit drie collecties met elk hun eigen opvallende dessin en toepassing.
Bekijk onze Sphera collectie