Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Vloeren voor de elektronische industrie

De juiste vloer maakt het verschil
Mensen zijn meestal de oorzaak van ongecontroleerde elektrostatische ontladingen. Eenvoudige handelingen, zoals het opstaan vanuit een stoel of het lopen over een vloer kunnen al een persoonsoplading van duizenden volt veroorzaken. Maar veel minder is al genoeg om gevoelige elektronische componenten te beschadigen. Het verminderen van elektrische ladingen is daarom het belangrijkste doel van de omvangrijke voorzorgsmaatregelen in ESD-gebieden.

En juist hier speelt de juiste vloerbedekking een cruciale rol. Deze voert niet alleen de elektrostatische ladingen af van personeel en apparatuur, maar vermindert tevens het ontstaan van elektrische ladingen tussen de schoenzool en de vloer.

Jarenlange en constante geleiding
De unieke constructie van Colorex SD/EC is volledig vrij van vluchtige antistatische chemicali├źn en verzekert een permanente en stabiele geleiding van de vloer. Dit gedurende de volledige levensduur van de vloer en volledig onafhankelijk van luchtvochtigheid en temperatuur.

Gegarandeerde veiligheid
Met Colorex bent u bovendien verzekerd van de hoogste veiligheid. Bij elke productie Colorex SD/EC wordt de elektrische weerstand gemeten. U kunt op aanvraag een testrapport met de meetresultaten inzien.

Lage persoonsoplading
Iedereen kan enkel door te lopen statische elektriciteit opwekken. Door de juiste ESD-schoenen te dragen, wordt deze elektriciteit ontladen via het dichte netwerk van geleidende aders in Colorex SD/EC.

Colorex

Colorex

Het beschermen van uw technologie
Colorex is een geavanceerd technisch vloersysteem speciaal ontworpen om statische ontlading in gevoelige gebieden zoals een cleanrooms, operatiekamers en de elektronica-industrie te controleren.

Colorex kan worden gebruikt in vele toepassingen. Het kan worden geïnstalleerd door volledig aan een ondervloer te lijmen of aan een verhoogd vloerpaneel. Het kan ook worden gelegd als onderdeel van een losliggend tegelsysteem.

Colorex is verkrijgbaar met drie niveaus van geleidbaarheid - high-performance, performance en Standard. De loose lay antislip versie (R11 Plus) maakt de uitgebreide Colorex hightech oplossingen die wij aanbieden compleet.

Bekijk onze Colorex collectie

Colorex