Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Overal een vloer

De beleving van een bezoeker gaat verder dan alleen maar de activiteiten waar zij bij betrokken zijn. De impact van het interieur en de algemene sfeer spelen een cruciale rol bij het geven van een ultieme bezoekersbeleving.

Vanaf de eerste indruk bij binnenkomst van het gebouw, tot aan waar zij eten en winkelen, het portfolio en de producten van Forbo maken de keuze makkelijk voor u om de perfecte vloer te vinden voor uw locatie.

Forbo Bodenbeläge in Restaurants und Bars
Allura w60300

Allura luxury vinyl tiles

De mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. Door persoonlijk advies zorgen wij er samen voor dat u de beste keuze in vloeren maakt. Daarnaast wordt de collectie volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd; u bent verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Vanzelfsprekend voldoet de collectie aan alle Nederlandse en Europese regels. Met drie miljoen vierkante meter Allura reeds geïnstalleerd in de markt is Allura altijd een goede referentie. Alle Allura collecties (m.u.v. Flex) zijn ftalaatvrij.
Bekijk onze Allura collectie

Flotex

Ontdek de kracht en de duurzaamheid van Flotex, een unieke gevlokte vloerbekleding, die het resultaat zijn van bijna 80 miljoen 6,6 polyamide vezels per vierkante meter. Ervaar de rust en het comfort, die vaak geassocieerd worden met tapijt, door de zachte, veerkrachtige rug die de basis vormt.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Dankzij de zeer effectieve anti-microbiële behandeling Sanitized®, biedt Flotex duurzame bescherming tegen bacteriën, waaronder MRSA, E. coli en de ontwikkeling van muffe geur en schimmelgroei. Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Bekijk onze Flotex collectie

Hotel vayamundo
Marmoleum Leeds City Museum

Marmoleum

Marmoleum, onze duurzame vloeroplossing, biedt een schat aan kleuren en superieure krasbestendigheid in combinatie met de mogelijkheid om beschadigde oppervlakken te repareren.
Bekijk onze Marmoleum collectie

Sphera

Sphera is de nieuwe naam van de collectie hoogwaardig homogeen vinyl van Forbo.
Ontworpen en ontwikkeld door het ontwerpteam van Forbo, gemaakt met ultramoderne technologie in een geavanceerde ‘greenfield’ omgeving, resulterend in homogeen vinyl van extreem hoge kwaliteit en zónder richting. Sphera bestaat uit drie collecties met elk hun eigen opvallende dessin en toepassing.
Bekijk onze Sphera collectie

Sphera Evolution 50433
Coral Brush 5709

Coral

De eerste indruk telt en daarom heeft de toegang tot uw gebouw de juiste impact nodig op uw bezoekers. Coral schoonloopmatten vloersystemen kunnen u helpen om het meeste van uw entree te maken en tegelijkertijd biedt het de bescherming die uw bezoekers nodig hebben.

Onze Coral schoonloopmatten collectie is special ontworpen om de beste prestatie te leveren voor specifieke doeleinden. Zo is er altijd wel een schoonloopmat die aan uw wensen voldoet.
Bekijk onze Coral collectie