Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Overal een vloer

Forbo biedt een compleet portfolio van producten die geschikt zijn voor gebruik in de algemene circulatie gebieden binnen zorginstellingen. Van recepties en gangen die onder zware voetverkeer te verduren hebben, tot kantines en familie wachtkamers die een meer ontspannen sfeer nodig hebben. Forbo heeft een scala van producten die aan uw behoeften kunnen voldoen.

1119577_small_p35-B
Marmoleum OLV ziekenhuis Aalst

Marmoleum

Marmoleum, onze duurzame vloeroplossing, biedt een schat aan kleuren en superieure krasbestendigheid in combinatie met de mogelijkheid om beschadigde oppervlakken te repareren.
Bekijk onze Marmoleum collectie

Sphera

Sphera is de nieuwe naam van de collectie hoogwaardig homogeen vinyl van Forbo.
Ontworpen en ontwikkeld door het ontwerpteam van Forbo, gemaakt met ultramoderne technologie in een geavanceerde ‘greenfield’ omgeving, resulterend in homogeen vinyl van extreem hoge kwaliteit en zónder richting. Sphera bestaat uit drie collecties met elk hun eigen opvallende dessin en toepassing.
Bekijk onze Sphera collectie

Sphera Element
Eternal

Eternal

In de nieuwe Forbo Eternal 'algemeen toepasbaar' vinyl collectie vindt u een prachtige combinatie met sterke duurzame state of the art ontwerpen.

De collectie biedt een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, samen met een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.
Bekijk onze Eternal collectie

Allura

De mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. Door persoonlijk advies zorgen wij er samen voor dat u de beste keuze in vloeren maakt. Daarnaast wordt de collectie volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd; u bent verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Vanzelfsprekend voldoet de collectie aan alle Nederlandse en Europese regels. Met drie miljoen vierkante meter Allura reeds geïnstalleerd in de markt is Allura altijd een goede referentie. Alle Allura collecties (m.u.v. Flex) zijn ftalaatvrij.
Bekijk onze Allura collectie

Allura w60282
Step safety vinyl

Step antislip vinyl

tep antislip-vinyl kan worden gebruikt overal waar mensen werken, leren, spelen of hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren aangezien de slipvastheid een belangrijke overweging is bij de totstandkoming van veilig werken, wonen en openbare omgevingen.

De instrooiing van de unieke Step Crystals – die in veel dessins gebruikt worden – dragen bij aan de frisse en heldere uitstraling van de vloeren. Daarnaast bestaan de Step Crystals uit gerecycleerd materiaal.
Bekijk onze Step antislip-vinyl collectie

Flotex

Ontdek de kracht en de duurzaamheid van Flotex, een unieke gevlokte vloerbekleding, die het resultaat zijn van bijna 80 miljoen 6,6 polyamide vezels per vierkante meter. Ervaar de rust en het comfort, die vaak geassocieerd worden met tapijt, door de zachte, veerkrachtige rug die de basis vormt.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Dankzij de zeer effectieve anti-microbiële behandeling Sanitized®, biedt Flotex duurzame bescherming tegen bacteriën, waaronder MRSA, E. coli en de ontwikkeling van muffe geur en schimmelgroei. Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Bekijk onze Flotex collectie

Flotex Linear Stratus
Entrance, Coral Duo

Coral

Onze Coral schoonloopmatten collectie is special ontworpen om de beste prestatie te leveren voor specifieke doeleinden. Zo is er altijd wel een schoonloopmat die aan uw wensen voldoet. Bekijk onze Coral collectie