Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Voor gebieden die een meer gespecialiseerde vorm van vloeren vereisen, zoals elektro statische ontlading (ESD) of verhoogde slipweerstand, heeft Forbo een scala van producten die aan de hoogste normen voldoen.

Colorex

Ideaal voor operatiekamer
Een elektrostatische ontlading is niet alleen hinderlijk voor de patiƫnt en het personeel in een operatiekamer, het kan zelfs fataal zijn, want gevoelige elektronica kan erdoor ontregeld raken. De statische elektriciteit moet via de vloer veilig worden afgevoerd.

Colorex van Forbo is geschikt bevonden voor de klasse 3-ruimtes. Colorex mag in operatiekamers, hartcatheterisatiekamers en intensive-care units toegepast worden. De Colorex tegel maakt deel uit van een heel systeem, daarom heeft Forbo zowel de plintoplossing als de geleidende lijm, het koperband, de geleidende primer en de leginstructie laten certificeren.

Bekijk onze Colorex collectie

ESD
Step

Step anti-slipvinyl

Meer dan 37%* van de ongevallen door uitglijden leiden tot een letsel. Hiervoor hebben vloeren veel te verantwoorden. Uitglijden is de meest voorkomende oorzaak van verwondingen op de werkplek. Door te kiezen voor een Step vloer kan het aantal ongevallen als gevolg van uitglijden aanzienlijk worden verminderd.

Step antislip vinyl levert gegarandeerde antislip prestaties voor de gehele levensduur van de vloer. Het biedt het breedste scala aan ontwerp in veiligheidsvloeren, zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Het dient zowel de visuele wens als de antislip prestaties voor elke gewenste ruimte

Step biedt ook unieke en aantrekkelijke oplossingen voor natte ruimtes, zowel voor ruimtes waar voornamelijk met blote voeten wordt gelopen als vloeren voor ruimtes waar zowel op blote voeten als met schoeisel wordt gelopen. Step antislip vloeren leveren comfort en veiligheid.

*Bron: Health and Safety Establishment, UK

Bekijk onze Step collectie