Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Salon del mobile 2018

Tijdens de Salone del Mobile 2018 zal Forbo Flooring aanwezig zijn met 3 previews van nieuwe producten die in 2018 of begin 2019 geïntroduceerd zullen worden. U vindt ons in het Brera district, Via Palermo 1, Milano.

Location Brera

Bezoek ons @Palermo 1

Als u van 17 tot en met 22 april de Salone del Mobile in Milaan bezoekt, zult u waarschijnlijk ook de stad bezoeken. De fuori-salone host vele bekende merken in de hele stad. Het Brera Design District is dit jaar de plek waar Forbo Flooring Systems zich presenteert.

CAVALLARISPAZIODANZA
Via Palermo 1
Brera District, Milaan
Openingstijden: dagelijks van 11.00u t/m 19.00u

Palermo 1, Brera, Milano
Flotex by Starck

Preview Flotex by Starck

Met gepaste trots kondigen Forbo Flooring Systems en visionair ontwerper Philippe Starck hun innovatieve samenwerking aan: FLOTEX BY STARCK.

Zoals Starck zegt: "Niets vervangt de hand van de schilder", maar met Forbo's unieke digitale druktechniek en dankzij de ongekende technologische kwaliteiten van Flotex-vloeren, kan de visie van de maker nu op de vloer worden overgedragen.

Officiële introductiedatum: 7 juni 2018

Preview Marmoleum Splash

Marmoleum Splash is een nieuw ontwerp in de prachtige linoleumcollecties van Forbo Flooring Systems. Splash is een levendig, uitbundig en eigentijds ontwerp. Tegelijkertijd dient het als een verbinding tussen klassieke gemarmerde en uni-gedessineerde beelden in de collectie. Marmoleum Splash is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is CO2 neutraal .

Officiële introductiedatum: januari 2019

Splash teaser
Fabscrap teaser

Preview Fabscrap

Fabscrap is gemaakt van de overtollige korrels die vrij komen bij de productie van Sphera homogeen vinyl in Coevorden. In deze Zero Waste productieomgeving worden de korrels hergebruikt in een willekeurige mix van kleuren om een ​​premium, ftalaatvrije en bijna-nulemissie vloerbedekking te creëren die vervolgens op een gekleurde achtergrond wordt gepresenteerd. Fabscrap is verkrijgbaar in vier basistonen van beige, grijs, blauw en wit.

Officiële introductiedatum: mei 2018