Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

LIQUIDDESIGN POP-UP EVENT

LiquidDesign 1

Op donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni zet the Home of Retail in Antwerpen haar deuren voor u open. In de meest trendy retail omgeving van Antwerpen stellen wij er onze allernieuwste ecologische vloeivloer LiquidDesign en het 3D vloerdesign van de Flotex Cityscape tegel collectie aan u voor. Bovendien krijgt u er al een unieke preview van de Flotex by Starck collectie die officieel vanaf 7 juni 2018 beschikbaar zal zijn.

LiquidDesign 4
LiquidDesign

U kiest zelf wanneer u een kijkje komt nemen, snel even tijdens de lunch of voor u naar kantoor gaat? Geen probleem, wij zorgen dat er steeds iets klaar staat zodat u niet met honger terug keert.

Donderdag 31.05.2018 - 9u-19u
​Vrijdag 01.06.2018 - 9u-17u
Home of Retail - Ankerrui 9 - 2000 Antwerp - 1st level

LiquidDesign

NATUURLIJKE EMMISIEARME VLOEIVLOER

Een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Een fraaie en duurzame vloerbedekking met blijvend veerkrachtige eigenschappen, voor vele toepassingen. Leverbaar in ruim dertig aantrekkelijke kleuren.

Ontdek hier meer over LiquidDesign

LiquidDesign 2
Flotex by Starck

Preview Flotex by Starck

Met gepaste trots kondigen Forbo Flooring Systems en visionair ontwerper Philippe Starck hun innovatieve samenwerking aan: FLOTEX BY STARCK.

Zoals Starck zegt: "Niets vervangt de hand van de schilder", maar met Forbo's unieke digitale druktechniek en dankzij de ongekende technologische kwaliteiten van Flotex-vloeren, kan de visie van de maker nu op de vloer worden overgedragen.

Officiële introductiedatum: 7 juni 2018

Flotex Cityscape

De gebosseleerde lijnen in de Flotex Cityscape tegels creëren een intrigerend driedimensionaal vloerdesign dat telkens anders wordt belicht afhankelijk van de hoek van waaruit u de vloerbedekking bekijkt. Dit unieke assortiment van gevlokte tegels is geïnspireerd op de lijnen en de kruisingen van een stadslandschap. De roosterpatronen die in de nylon vezels gebosseleerd zijn, creëren een vloerbedekking die aangenaam en comfortabel aanvoelt. Cityscape maakt gebruik van het geavanceerde lineaire Integrity-design en het meerkleurige Complexity-design.

Ga naar de Flotex Cityscape collectie

Flotex Cityscape t350011-t351011-t352011_t550003-t551003-t552003-t553003