Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Nieuwe collecties

Nieuw | Nieuw | Nieuw

Wij laten u graag onze nieuwste collecties zien.

Marmoleum Concrete 3724-3704
Marmoleum Cocoa 3584-3581-3370

Allura

De afgelopen tien jaar hebben de Allura luxe vinyltegels zich ontpopt tot een van de meest geliefde producten in ons assortiment. Allura LVT biedt meer dan 100 dessins met een uitgebreide keuze in maten van stroken en tegels. Haarfijn stabiele afmetingen, blijvende bescherming, ontelbare ontwerpmogelijkheden.

Ontdek onze adembenemende nieuwe reeksen: Wood, Stone en Abstract

Allura Wood W60353 w 60354
Sphera Energetic 50214-51215

Sphera

Forbo Sphera zet nieuwe standaarden op de markt van de homogene vinyl vloermaterialen. Het wordt geproduceerd in onze gloednieuwe productievestiging, waar alle recentste inzichten en technologie worden toegepast om slimme en innovatieve oplossingen te creƫren.
Het resultaat is een homogeen vinyl vloermateriaal van topkwaliteit!

Ontdek de collectie

BetonDesign

Naast de eigen productontwikkeling, houdt Forbo Eurocol Nederland B.V. ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers. Onder een nieuwe lijn vloerafwerkingen genaamd DecoFinish introduceert Forbo Eurocol Nederland B.V. het product "BetonDesign". Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

Ontdek de collectie

BE BEtonDesign Tongeren
Furniture Linoleum 4164-4185 kids table detail pencils

Furniture Linoleum

Furniture Linoleum is een uniek afwerkingsmateriaal voor meubels zoals bureaus, krukjes, kasten, deuren en displays. Het staat bekend om zijn elegantie en duurzaamheid. Doordat het van natuurlijke materialen is gemaakt, vormt het bovendien een uitstekende duurzame keuze.

Ontdek de collectie

Coral

Een schoonloopsysteem van goede kwaliteit is essentieel in moderne gebouwen. Onze Coral schoonloopmatten houden tot 95 % van het ingelopen vuil en vocht tegen, waardoor de schoonmaakkosten met wel 65 % dalen en de kans op uitglijden sterk afneemt.

Ontdek de collectie

Coral Brush 5705