Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Nieuwe collecties

Nieuw | Nieuw | Nieuw

Wij laten u graag onze nieuwste collecties zien.

Flotex Cityscape t350003-t353003-t552003-t553003

Step

De nieuwe Step collectie omvat een uitgebreide serie antislip vloeren die voldoen aan de veiligheidseisen die gelden voor een groot aantal toepassingen. Alle producten in de Step collectie voldoen of overtreffen de eisen van de Europese normen en de Britse Health and Safety Executive (HSE).

Ontdek de collectie

Safestep R11 & 174922 Surestep Wood 18802
LiquidDesign

LiquidDesign

LiquidDesign onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. Deze innovatieve Eurocol vloeivloer biedt een totaal andere beleving, door zijn blijvend veerkrachtige eigenschappen, natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling.

Ontdek de collectie

Flotex Cityscape

De gebosseleerde lijnen in de Flotex Cityscape tegels creëren een intrigerend driedimensionaal vloerdesign dat telkens anders wordt belicht afhankelijk van de hoek van waaruit u de vloerbedekking bekijkt. Dit unieke assortiment van gevlokte tegels is geïnspireerd op de lijnen en de kruisingen van een stadslandschap. De roosterpatronen die in de nylon vezels gebosseleerd zijn, creëren een vloerbedekking die aangenaam en comfortabel aanvoelt. Cityscape maakt gebruik van het geavanceerde lineaire Integrity-design en het meerkleurige Complexity-design.

Ontdek de collectie

Flotex Cityscape t350011-t351011-t352011_t550003-t551003-t552003-t553003
Novilon traffic

Novilon Traffic

Novilon Traffic combineert warmte met comfort, is ergonomisch, trendy en makkelijk in onderhoud. Een collectie met tijdloze dessins, ideaal voor een werkplek aan huis, een praktijk of andere kleine projectmatige toepassingen. Dankzij de gekalanderde, compacte toplaag zijn deze vloeren zeer slijtvast en niet indrukgevoelig.

Ontdek de collectie

Flotex Planks

Aangezien modulaire eigenschappen een belangrijke trend vormen op de markt van de vloerbedekkingen, ontwikkelde Forbo een uniek assortiment Flotex planken van 100 x 25 cm waarmee verbluffende vloerdesigns kunnen worden gecreëerd. Hebt u ooit een betonnen vloerbedekking van textiel gezien? Wij brengen 6 prachtige vloerdesigns op de markt die eindeloze 'mix & match'-mogelijkheden bieden en die perfect geschikt zijn voor gebruik in de meest uiteenlopende omgevingen.

Ontdek de collectie

Flotex planks Box cross 133002_133007_133011 meeting room
Marmoleum Cocoa 3584-3581-3370

Allura

De afgelopen tien jaar hebben de Allura luxe vinyltegels zich ontpopt tot een van de meest geliefde producten in ons assortiment. Allura LVT biedt meer dan 100 dessins met een uitgebreide keuze in maten van stroken en tegels. Haarfijn stabiele afmetingen, blijvende bescherming, ontelbare ontwerpmogelijkheden.

Ontdek onze adembenemende nieuwe reeksen: Wood, Stone en Abstract

Allura Wood W60353 w 60354
Sphera Energetic 50214-51215

Sphera

Forbo Sphera zet nieuwe standaarden op de markt van de homogene vinyl vloermaterialen. Het wordt geproduceerd in onze gloednieuwe productievestiging, waar alle recentste inzichten en technologie worden toegepast om slimme en innovatieve oplossingen te creëren.
Het resultaat is een homogeen vinyl vloermateriaal van topkwaliteit!

Ontdek de collectie

BetonDesign

Naast de eigen productontwikkeling, houdt Forbo Eurocol Nederland B.V. ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers. Onder een nieuwe lijn vloerafwerkingen genaamd DecoFinish introduceert Forbo Eurocol Nederland B.V. het product "BetonDesign". Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

Ontdek de collectie

BE BEtonDesign Tongeren